Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Žebříček objektivní spokojenosti se službami brokerů...

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny tradery,
napadla mě taková věc, co tady udělat takový žebříček (shrnutí) spokojenosti zdejších traderů se službami cizích (US, EU... brokerů a třeba popřípadě i našich českých brokerských společností? Dejme tomu (návrh) jméno brokerské společnosti a vedle hodnocení se stupnicí od 1 - 10 bodů. (Pokud je to nesmysl, nechť je příspěvek vymazán.)

Díky

Ax

Odesláno

Zdravím,
jasně, podobných linků je více, to je OK, ale šlo mi hlavně o zkušenosti a relativní spokojenost s brokery od traderů na tomto fóru. Nějaké podobné hodnocení by se mohlo vytvořit i ohledně software pro trading.

Ax

Odesláno

Axeman: ono se to meni, kazdou chvili to funguje jinak. Dneska muzes brokera pochvalit a za 3 mesice jsou sluzby horsi... a naopak ;) Myslim, ze staci vlakno o brokerech, ktere tu mame. Primlouvam se za smazani, at to neduplikujeme.

Odesláno

Tak to ja se zas primlouvam za zebricek. Odchazim od GCi ( duvody jsou v jinem vlaknu ) a moc by mi nejaky filtr brokeru pomohl.
Pozdravy vsem Tomas
P.S. Doufam. ze se se známými uvidim na setkání obchodníků

Odesláno

Taky se primlouvam za nejaky ten "monitor brokerů" v cestine. Jsem zacatecník a zatim "louskam eng. jen vyrazy a zkratky. Monitor by mi opravdu pomohl zlepsit si predstavu o jejich sluzbach a kvalitach.

• Vytvořit...