Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Jak obchodovat s trendem I.


Doporučené příspěvky

  • 10 months later...

to padik35:
není rada! ale jen vy sám víte jak máte své vstupy/výstupy nastavené. Co kus-to originál. V čem kopete? komodity-akcie-měny-opce kryté/holé či jiný derivát? Kromě PC se stále hodí vzít papír+tužku a spočítat si kdy bez pardonu ven a kdy stále držet a případně posouvat zisk.
Jsou softy, viz jinde, kam si přímo do grafu kurzu můžete své vstupy či limity na stoploss (a cokoliv jiného) nakreslit, a klidně napsat kolik to je peněz právě pro vás. Okamžitě vidíte kde jste a jak si stojíte/padáte finančně. Ani nepotřebujete mít nějaké cvičné portfolio, klidně může stačit i takto vedený=počmáraný graf. Velice názorné!
A vstupní signál např.od EMA nemusí být sign.výstupním: vlezu oknem, vylezu komínem. Nebo uteču kanálem...
Na účtu nemám signály (vy ano?), ale bohužel peníze...a co signál či limit linie na grafu to zase jsou peníze: + nebo -
:-))

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to miciko:
už jsem na to přišel sám, prakticky řečeno, když se mi přikaz neaktivoval, ruším příkazy GTC a čekám na další signál. Právě jsem klouzavé průměry zkombinoval s WCCI, čímž jsem zvýšil možnost vstupů a výstupy dle toho také filtruji. Na backtestu od 1,1,2007 v kukuřici mar2008 jsem do současné doby vidělal 2.800 USD čistého. Začíná mě to bavit. Bohužel ty peníze jsou jenom na papíru (v programu)

ahoj s pozdravem padik35

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...