Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tuktuk
všechno je možné...ale dnes spíše vše nahrává CAD (hlavně ty úrokové míry)..píšu KONTROLOVANĚ..postupně zadávat vstupy po 10,15,20 pipsech a u prvotních vstupů začít posouvat SL..nevěřím příliš tomu, že by to v případě zvýšených úroků na 4% vyletělo prudce nahoru a následně opět "hapalo".. :)..maximálně tak tratím SL na prvním, možná i druhém vstupu..a to snad rozdýchám.. :)..uvidíme..
SID

• Odpovědí 4,5k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Psal jsem, chtělo to impuls od někoho velkého a je to asi tady.. :)..další R je někde kolem 1,2455.. jsem zvědav, jak se s tím euro vypořádá...i cable se pěkně veze na vlně eura..
SID

Odesláno

To Sid:
tomu USD/JPY sa veľmi hore nechce :S. Ani na ostatných pároch nemá dolár na ružiach ustlané. Možno úrokové sadzby v Kanade oberú aj pár USD/CAD o nejakých pár bodíkov a nebude sa treba uchyľovať k takej exotike ako je CAD/JPY. Čo myslíš?

Odesláno

Galant
spíše bych sázel na pokles jenu (konečně už i k euru dost teď ztrácí) a kumulativně na ty kanadské sazby...u toho USD/CAD jsem trochu na rozpacích..
SID

Odesláno

To Merlin35.
no ak by som si mal kúpiť nové auto za dnešné zisky, tak jedine ak angličiak a aj to by som si musel ešte požičať o suseda :D. Ale určite poteší, ak sa cena zastaví tesne pred SL a následne vybehne do plusu, že môžme posunúť stopku do plusu.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...