Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky
  • 0

Denali data feed + Interactive Brokers

Otázka

Odesláno

Zdravím všechny

Ačkoliv se již na toto téma toho napsalo hodně, nedaří se mi přijít na to, jak použít Sierra Chart s Denali data feedem a zároveň odesílat příkazy do TWS. O dvou kopiích SC jsem se dočetl. DTC server vyzkoušel ale stále bádám. Na návodu přímo od Petra z roku 2012 jsem našel postup, ten ale v dnešní SC není možné realizovat.

Prosím pomoc!

Přikládám link návodu od Petra. https://www.financnik.cz/clanky/praxe/sierra-chart-a-obchodovani-u-interactive-brokers-s-daty-od-iqfeed-r1145/

Děkuji za jakoukoliv radu! 

Martin

1 odpověď na tuto otázku

Doporučené příspěvky

• 0
Odesláno
9/6/2025 v 8:06 PM, Martin27 napsal/a:

Hello everyone

Although a lot has been written on this topic, I can't figure out how to use Sierra Chart with Denali data feed and send commands to TWS at the same time. I read about two copies of SC. I tried the DTC server but I'm still researching. I found a procedure in the instructions directly from Petr from 2012, but it is not possible to implement it in today's SC.

Please help!

I am attaching a link to the instructions from Petr.  https://www.financnik.cz/clanky/praxe/sierra-chart-a-obchodovani-u-interactive-brokers-s-daty-od-iqfeed-r1145/

Thanks for any advice! 

Martin

Dobrý den, děkuji za sdílení informací o Denali Data Feed od Interactive Brokers. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že jde o výkonné řešení, zejména pro aktivnější obchodníky, kteří potřebují rychlé a spolehlivé data. Rozdíl v rychlosti oproti standardnímu feedu je opravdu znát, hlavně při obchodování během vysoké volatility.

Pro mě osobně byla klíčová nižší latence a hloubka tržních dat (Depth of Market), která poskytuje detailnější přehled o likviditě. Pokud plánujete obchodovat s vyšší frekvencí nebo pracovat s pokročilejšími strategiemi, upgrade na Denali se jednoznačně vyplatí. Je ale dobré zvážit, zda jsou vyšší náklady na data v poměru k vašemu stylu obchodování.

Doporučuji každému si před rozhodnutím projít aktuální ceník a podmínky přímo u Interactive Brokers, protože se mohou čas od času měnit.

Zapojte se do diskuze

Příspěvek můžete vložit nyní a registrovat se později. Pokud máte na serveru účet, přihlašte se a příspěvek bude publikován pod Vašim uživatelským jménem.
Poznámka: příspěvek bude uveřejněn po schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpověď na otázku

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Předchozí obsah byl obnoven.   Smazat obsah editoru

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...