Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Otázka

Odesláno

Zdravím všechny

Ačkoliv se již na toto téma toho napsalo hodně, nedaří se mi přijít na to, jak použít Sierra Chart s Denali data feedem a zároveň odesílat příkazy do TWS. O dvou kopiích SC jsem se dočetl. DTC server vyzkoušel ale stále bádám. Na návodu přímo od Petra z roku 2012 jsem našel postup, ten ale v dnešní SC není možné realizovat.

Prosím pomoc!

Přikládám link návodu od Petra. https://www.financnik.cz/clanky/praxe/sierra-chart-a-obchodovani-u-interactive-brokers-s-daty-od-iqfeed-r1145/

Děkuji za jakoukoliv radu! 

Martin

1 odpověď na tuto otázku

Doporučené příspěvky

• 0
Odesláno
9/6/2025 v 8:06 PM, Martin27 napsal/a:

Hello everyone

Although a lot has been written on this topic, I can't figure out how to use Sierra Chart with Denali data feed and send commands to TWS at the same time. I read about two copies of SC. I tried the DTC server but I'm still researching. I found a procedure in the instructions directly from Petr from 2012, but it is not possible to implement it in today's SC.

Please help!

I am attaching a link to the instructions from Petr.  https://www.financnik.cz/clanky/praxe/sierra-chart-a-obchodovani-u-interactive-brokers-s-daty-od-iqfeed-r1145/

Thanks for any advice! 

Martin

Dobrý den, děkuji za sdílení informací o Denali Data Feed od Interactive Brokers. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že jde o výkonné řešení, zejména pro aktivnější obchodníky, kteří potřebují rychlé a spolehlivé data. Rozdíl v rychlosti oproti standardnímu feedu je opravdu znát, hlavně při obchodování během vysoké volatility.

Pro mě osobně byla klíčová nižší latence a hloubka tržních dat (Depth of Market), která poskytuje detailnější přehled o likviditě. Pokud plánujete obchodovat s vyšší frekvencí nebo pracovat s pokročilejšími strategiemi, upgrade na Denali se jednoznačně vyplatí. Je ale dobré zvážit, zda jsou vyšší náklady na data v poměru k vašemu stylu obchodování.

Doporučuji každému si před rozhodnutím projít aktuální ceník a podmínky přímo u Interactive Brokers, protože se mohou čas od času měnit.

Zapojte se do diskuze

Příspěvek můžete vložit nyní a registrovat se později. Pokud máte na serveru účet, přihlašte se a příspěvek bude publikován pod Vašim uživatelským jménem.
Poznámka: příspěvek bude uveřejněn po schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpověď na otázku

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Předchozí obsah byl obnoven.   Smazat obsah editoru

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...