Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Hledat v
  • Více možností...
Najít obsah, který ...
Hledat výsledky v ...
  • Zásady ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů


    Financnik.cz

    Na této stránce naleznete přehled hlavních principů ochrany osobních údajů a dalších zpracovávaných údajů na serveru Financnik.cz.

    Kdo zpracovává Vaše údaje?

    Provozovatelem serveru www.financnik.cz je Centrum finančního vzdělávání, s.r.o., Moulíkova 2238/1, 15000 Praha 5, IČO 27385531, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 115541 a jako správce budeme zpracovávat Vaše osobní údaje dle níže uvedených podmínek.

    Jaké Vaše osobní údaje zpracováváme?

    Zpracováváme pouze osobní údaje, které nám poskytujete v souvislosti s využíváním našich služeb.

    Jedná se tak nejčastěji o údaje, které nám sdělíte při registraci k některé z našich služeb:

    e-mail; heslo v zašifrované podobě; jméno a příjmení nebo přezdívka; jméno společnosti; kontaktní adresa; telefon (pouze v případě objednání kurzu) a další údaje Vámi dobrovolně vyplněné (např. v nastavení profilu diskuzního fóra).

    A dále údaje, které od Vás získáme tím, že používáte naše služby: IP adresa
    soubory cookies (podrobně viz zde)

    Proč Vaše osobní údaje zpracováváme?

    Hlavním důvodem, proč zpracováváme Vaše osobní údaje je, abychom mohli spravovat Vaše uživatelské účty k našim službám, abychom Vám mohli poskytovat služby, o které jste projevili zájem, ať již se jedná o služby bezplatné či placené.

    V případě Vašeho souhlasu zpracováváme Vaše údaje dále za účelem:

    • analýzy Vašich preferencí a zobrazování obsahu, který odpovídá Vašim individuálním zájmům;
    • zasílání informací o nových kurzech, publikovaných aktualitách a obsahových newsletterech.

    Kdo všechno má k Vašim údajům přístup?

    Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem a dále prostřednictvím třetích subjektů (partnerů), které pro zpracování osobních údajů pověřujeme. Partnery, kterým Vaše data svěřujeme, si vybíráme pečlivě, aby byli schopni zajistit jejich takové technické a organizační zabezpečení, aby nemohlo dojít k neoprávněnému nebo nahodilému přístupu k Vašim osobním údajům či k jejich jinému zneužití dalším subjektem.

    Třetími stranami, které mohou mít přístup k Vašim osobním údajům, tak dle povahy využívané služby, jsou:

    • Subjekty, kterým poskytujeme údaje za účelem analýzy návštěvnosti našich webů.
    • Subjekty, které pro nás zajišťují technický provoz serveru.
    • Poskytovatelé platebních brán.
    • Subjekty, kteří se podílejí na organizaci našich akcí, konferencí, seminářů atd.
    • Provozovatelé reklamních systémů v souvislosti s cílenou reklamou.
    • Subjekty zajišťující vedení účetnictví.
    • Subjekty zajišťující distribuci knih.

    Co jsou cookies a jaké druhy cookies používáme?

    Podrobnosti o využívání cookies v našich službách naleznete zde.

    Na základě čeho můžeme zpracovávat Vaše osobní údaje?

    Vaše osobní údaje můžeme zpracovávat i bez Vašeho souhlasu, ale pouze za účelem:

    • Poskytnutí služby či produktu (splnění smlouvy uzavřené mezi Vámi a námi, přičemž smlouvu představuje i faktické využívání určité služby).
    • Splnění právních povinností, které pro nás vyplývají z obecně závazných právních předpisů.
    • Zpracování, jež je nezbytné pro účely našich oprávněných zájmů.

    Zpracování Vašich osobních údajů pro další využití vyplývá z Vámi uděleného souhlasu se zpracováním osobních údajů. Souhlas je vždy nepovinný a je možné jej udělit při registraci do různých našich služeb (například k odběru našeho newsletteru).

    Jak a kdy můžete svůj souhlas se zpracováním osobních údajů odvolat?

    Pokud nechcete dostávat zasílané e-maily, můžete se kdykoliv odhlásit kliknutím na odkaz uvedený v patičce e-mailu. Váš dobrovolně udělený souhlas se zpracováním osobních údajů můžete také kdykoliv bezplatně odvolat, a to prostřednictvím zaslání e-mailové zprávy na adresu: ou@financnik.cz.

    Jaká jsou má práva v souladu s dobrovolně poskytnutým souhlasem ke zpracování osobních údajů?

    Ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) máte právo:

    • vzít souhlas kdykoliv zpět;
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme;
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů;
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování;
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů;
    • na přenositelnost údajů;
    • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

    Jak jsou mé osobní údaje zabezpečeny?

    Veškeré osobní údaje, které nám poskytnete, jsou zabezpečeny standardními postupy a technologiemi. Za účelem lepšího zabezpečení Vašich osobních údajů je přístup k těmto údajům chráněn heslem a citlivé údaje jsou při přenosu mezi Vaším prohlížečem a našimi webovými stránkami šifrovány.

    Jak nás můžete kontaktovat?

    V případě jakéhokoliv dotazu na ochranu osobních údajů či odvolání souhlasu s dalším zpracováním Vašich osobních údajů nás kontaktujte e-mailem na adrese ou@financnik.cz či písemně na naší adrese: Centrum finančního vzdělávání, s.r.o., Moulíkova 2238/1, 15000 Praha 5.




×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy.