Jump to content
Co nového? Mé kurzy

hirens

Members
  • Počet příspěvků

    198
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. hirens

    Mirus Futures - Zen-Fire II

    Zdravím všechny. Už sem tu nebyl velmi dlouho a hodně se toho změnilo. Byl by někdo ochotný mi pomoct/poradit jak se dá přihlásit nyní k účtu po převedení z kombinace MirusFutures+RCG+NinjaTrader - po několika hodinovém čtení jsem pochopil, že se RCG účet převedl pod Dorman a Mirus byl tranformován do NinjaTrader Brokerage. Zkoušel sem pochopitelně dostat se do RCG na původní přihlašovací údaje i resetovat heslo - nic nepomohlo. Od Dormana jsem nenašel žádnou zprávu o přihlašovacích údajích jen mi chodí pravidelné výpisi. Už neobchoduji víc jak tři roky. Děkuji za jakoukoliv radu!
  2. hirens

    Zen-Fire - Mirus Futures

    Obelix, sirfrog, gavin - tak díky za info.
  3. hirens

    Zen-Fire - Mirus Futures

    gavin: když to vyřešíš, tak sem prosím hoď nějakou poznámku. Díky moc. Taky mi to dnes přišlo.
  4. hirens

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z

    mdas: je potřeba uložit workspace, třeba při ukončování práce, případně i znovu uložit template grafu.
  5. hirens

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z

    davidoff77: ok, jsi hodný. Jak dneska budu končit, tak to zkusím poslat. Teď během práce raději ne. Díky moc
  6. hirens

    NT7 - prosím o pomoc - update indikátoru z NT6.5

    Tak už mám vyřešeno. Podařilo se mi zkompilovat i starší indikátory z 6.5ky. Krátký postup jsem popsal v ... www.financnik.cz/forum/read.php?3,101625,page=146 Hodně úspěchů.
  7. hirens

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z

    Alec, all : tak po více reinstalacích NT hotovo. A teď vím, že to nejspíš nebylo potřeba. Stačilo si pořádně pročíst všechny chybové hlášení. Zaměřil jsem se na import (zbytečně). Zkusil jsem samozřejmě i samotnou kompilaci. Vždy tam byla chyba. Až při x-tém pokusu jsem konečně přečetl chybovou hlášku. Bylo potřeba odmazat určité indikátory a pak jeden po druhém nahrávat a kompilovat. V kódovém okně kliknout pravým tlačítkem a zvolit preference a přidat soubor NinjaVendor.dll (nesedím u toho, tak přesné znění nemusí odpovídat). Mnou požadované indikátory až na výjimky se mi podařilo rozchodit. Zatím se neprojevuje žádná chyba při vykreslování ani při reálném běhu, ale ani to není vyloučeno, převzal jsem je z 6.5 Díky všem za nápady a rady. Přeji příjemný letní den plný PROFITŮ.
  8. hirens

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z

    davidoff77: díky, ale můj problém se spíše týká importu indikátorů a strategií. Kdyby náhodou někdo věděl jak se zbavit té už ukázané hlášky budu velmi rád, třeba to pomůže více lidem.
  9. hirens

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z

    syrda... data do ##-## si musíš spojit sám. Na fóru je spousta příspěvků k tomuto tématu. Pak ti ještě může pomoc i video na NT support foru. www.ninjatrader.com/support/forum/showthread.php?t=41632&highlight=merging
  10. hirens

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z

    Alec: díky za podnět. Zkoušel jsem. Taky jsem i přeinstalovat celý NT7 včetně odstranění všech souborů. Také jsem odstraňoval soubory z verze 6.5 co by se mohli při instalaci přeimportovat samy. Dál jsem procházel NT forum na jejich stránkách se mi podařilo najít pouze zmínku o stejné chybě, kterou pak řešili individuálně s uživatelem přes vzdálenou plochu. Tomu bych se raději zatím vyvaroval dokud nevyčerpám všechny možnosti. Děkuju moc a vážím si každé rady.
  11. hirens

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z

    syrda: možná to bude tím, že bude nastaven pouze aktuální měsí. pro delší historii je nutné mít kontinuální měsíc.... více pár příspěvků nazpět!
  12. hirens

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z

    Zdravím všechny. Otázka - programming errors.... při zkoušení importovat nový ninja script mi NT poskytl tuhle hlášku (viz. obrázek). Mám W7-64b., do teď jsem pracoval s verzí NT6.5. Na Win Vista import proběhl bezproblémů. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Díky za vaše náměty.
  13. hirens

    NT7 - prosím o pomoc - update indikátoru z NT6.5

    Přidám se do debaty. Tak jako Tomáš jsem používal do poslední chvíle NT 6.5... NT 7 už mám dlouho jen jsem ho odkládal na druhou kolej. Základní grafy mám nastavené, ale časem jsem začal postrádat možnost u CCI mít i histogram nad a pod nulovou linkou. Kdyby náhodou někdo měl tento upravený indikátor a mohl ho zde vystavit, budu moc rád. Případně dodám ty původní pro případný přepis. Díky
  14. hirens

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z

    attivo: taky sem to viděl. Snad to vytvářím správně. Ale zatím nic. Díky za snahu
  15. hirens

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z

    Zdravím všechny. Chci se zeptat, jestli všem dneska bezproblémů funguje NT7 (NT6.5 - byl ukončen), ale 7 by měla jet. Mě se nedaří připojit na Zen Fire účet mám u Mirusu a disponuji WIN7 a WIN VISTA. Kdyby náhodou někdo věděl jestli se něco nedělo, tak budu moc rád za info. Díky moc
×
×
  • Vytvořit...