Jump to content
Co nového? Mé kurzy

DavidK

Members
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. Dobry den, Planuje se setkani traderu zabyvajicich se AOS. On line kurz ma sve vyhody, ale setkani na živo a sdílení zkušenosti chybí. Dekuji Tradeři z Ostravska
  2. Potvrzuji, že článek je velmi zajímavý. Jsem ze skupiny lidí, kteří jsou v zaměstnaneckém poměru. Již dlouhou dobu pracuji na manažerských pozicích a od roku 2008 se opakovaně pokouším stát se traderem. Většinou skončím na tom, že nemám dost trpělivosti a času. Jsem typický případ zadluženého manažera s rodinou a hypotékou a hledám cestu jak ven z krysího závodu. Obdivuji všechny, kteří se vydali na cestu tradera a směřují k osobní nezávislosti a svobodě. Způsob plánování jak nakládat se zisky platí nejen pro trading, ale také pro ostatní podnikání.
  3. DavidK

    Jaké články si přejete?

    Zdravím všechny, kteří se věnují tradingu. Uvítám více článku o motivaci a příklady ostatních traderů. Jejich vývoj, překonávání překážek apod. "Keep moving forward"
  4. DavidK

    Kam jsem pokročil tento rok

    Při pročítání vláken jsem narazil na toto vlákno o tom, kam jsem pokročil tento rok. Poslední příspěvek je z roku 2009, takže přidávám také jeden v roce 2010, jelikož si myslím, že motivace není nikdy dost. Jsem na počátku života tradera. Začal jsem navštěvovat první kurzy v roce 2008, následně jsem v roce 2009 vytvořil obchodní plán a začal backtestovat. Vydrželo mi to 3 měsíce a trading se díky pracovnímu vytížení odsunul do pozadí. I přesto, že jsem již v tom 3 rok a ještě jsem nezačal obchodovat live mám jasnou vizi, kterou uskutečním. Vím, že díky tradingu chci získat v budoucnu čas pro sebe a svou rodinu. Tento rok se chystám začít s live obchodováním. Má práce je časově náročná a dobře placená. Nicméně trading mě velmi baví a do 5-ti let bude můj hlavní zdroj příjmů a tvůrce volného času. Všem traderům přeji mnoho proražených PT . . .
  5. DavidK

    NinjaTrader - prosím o radu

    To Laadiis a Petr, díky pánové, fungují oba způsoby. Už to běhá jak má. :)
  6. DavidK

    NinjaTrader - prosím o radu

    Dotaz na nadcházející účastníky workshopu praktického backtestování. Snažím se nahrát data pro workshop, ale nedaří se mi v Instrument managerovi dostat do levého sloupce ER2 06-08 jelikož v pravé části u Expiry končím u výběru 09-08. Kde může být chyba? díky ;)
  7. DavidK

    Historická data

    Zdravím všechny tradery, sháním data pro replay backtestování v NT. Jakékoli data ER2 nebo TF, které budu moci zobrazit na grafu 15 range bars. Prohledal jsem a stáhl několik zdrojů, ale nelze zobrazit v 15 bar. Díky za info, zdroj nebo nasměřování. David K "OUR ATTITUDE DETERMINE OUR ALTITUDE" ;)
  8. Zdravím tradery, komplikovat si obchodování, vztahy, život, cokoli přináší pouze vyčerpání a nesoustředěnost. Přidávám se k táboru těch, kteří preferují jednoduchost, která se lépe řídí a výsledky s ní jsou v konečném důsledku lepší. David ;)
  9. DavidK

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z

    Zdravím všechny začínající tradery a backtestery. Zúčastnil jsem se kurzu intradenního obchodování e-mini trhů 31.1.2009. Přidávám další lopatu chvály na hromadu, která je již v celé diskuzi ohledně kurzů. Chystám se v březnu na dvojku . . . jsem ve fázi backtestu v kombinaci NinjaTrader a data Zen-fire. Překonal jsem počáteční problémy s historickými daty, ale konečně mám pro ER2 rok 2007 a začínám backtest. Je možno najít na diskuzi data pro rok 2008 pro ER2 později TF? Ave Trading
  10. DavidK

    NinjaTrader - prosím o radu

    Tak se s tím pořád peru a nemůžu s NT dostat historická data pro backtestování . Respective mám data ze Zen-fire, ale zkouším zobrazit data ze 7 měsíce 2008, ale pořád nic. Jak na to? díky za help (tu)
×
×
  • Vytvořit...