Jump to content
Co nového? Mé kurzy
  • Jak si platformu TradeStation vyzkoušet - získání demoverze


    tomnes

    Firma TradeStation až donedávna nabízela zdarma k vyzkoušení demoverzi platformy TradeStation. Bohužel, tato možnost byla zrušena, neboť široké množství lidí opakovaně provádělo registrace k bezplatné demoverzi a dlouhodobě tak využívalo platformu na účet společnosti TradeStation. Proto se společnost TradeStation rozhodla možnost bezplatné demoverze ukončit a poskytnout demo jen velmi seriózním zájemcům za symbolickou cenu 50 USD (demo za tuto cenu funguje 1 měsíc, běžná cena platformy je 250 USD za měsíc).

    Pokud si otevřete účet, stanete se klientem a uděláte alespoň 10 obchodů měsíčně, platforma je pak zcela zdarma.

    Jak demo za 50 USD měsíčně zprovoznit

    Začněte s procesem otevírání účtu dle našeho návodu na otevření účtu u spoleřnosti TradeStation.

    V jedné z prvních stránek se objeví pole s nápisem

    Do you have a promotion code?

    „Enter your promotion code in the field below“.

    Pokud si chcete vyzkoušet TradeStation za tuto symbolickou cenu, zadejte kód 2330ABLX do políčka „Enter your promotion code in the field below“.

    Po zadání tohoto kódu byste měli být vyzváni k platbě provedené s pomocí debitní/kreditní karty, ze které se vám odečte 50 USD a následně vám bude aktivované měsíční demo TradeStation platformy. Jiná forma platby bohužel není možná.

    Připomínáme také, že při otevření a fundování účtu a správném zadání kódu v „KROK 9: Podrobné osobní údaje“ získáte platformu TradeStation na 6 měsíců zdarma, což je dostatečný čas k tomu, abyste se s platformou naučili pracovat.





×
×
  • Vytvořit...