Jump to content
Co nového? Mé kurzy
  • Uzavření anonymní části diskuzního fóra


    petr

    Finančník.cz byl a je server, jehož významnou součást představuje komunita traderů. Tu podporujeme jak pravidelně publikovanými články z naší praxe, tak fyzickými setkání v podobě akcí typu Trading Forum. Součástí komunity jsou také tradiční on-line diskuzní fóra, ve kterých se živě diskutuje nad konkrétními obchodními výzvami a problémy.

    Diskuzní fóra byla mnoho let na Finančníkovi provozována jako otevřená a anonymní. S postupem doby se ale tento model ukázal jako nevyhovující. Předně z důvodu, že začínající obchodníci hledají v diskuzi ověřené odpovědi – tedy především od zástupců Finančníka. V našich silách ale bohužel postupně přestávalo být se do diskuzí zapojovat a odpovídat na všechny dotazy. Bohužel jsme se také čím dál častěji setkávali s tím, že nezkušení obchodníci dávali ostatním tipy, se kterými bychom se sami nemohli z pohledu svých zkušeností ztotožnit, nebo šlo o různé typy více či méně skrytých reklam. Byť se pochopitelně našlo za dobu fungování Finančníka mnoho traderů, kteří v diskuzi poskytovali opravdu hodnotné informace. V silách začínajících a méně zkušených obchodníků ale často není podobné informace odlišit.

    A tak se postupně stále více diskuzního provozu přesouvalo do uzavřených klientských skupin provozovaných pod aktivním vedením Finančníka. Aktivní obchodníci zde vesměs diskutují na určité téma a je jim poskytována naše přímá podpora. Samotné nás pak překvapilo, jak kvalitnější a kultivovanější tyto diskuze jsou, patrně už jen proto, že zde nikdo nevystupuje anonymně.

    V únoru 2020 tak byly anonymní části diskuzního fóra trvale zavřeny. Moc děkujeme všem, kteří se do otevřených diskuzí v průběhu doby zapojili, ale je třeba se posouvat dál. Sami dnes v rámci naší praxe trávíme nejvíce časů automatizacemi s cílem získávat díky tradingu co nejvyšší nejen finanční, ale i časovou svobodu. A tak se pravděpodobně nikdo nediví, že i na serveru Finančník.cz jdeme cestami, které vnímáme jako nejefektivnější pro všechny. Dál budeme i po 15 letech předávat své zkušenosti, pozornost již nadále budeme koncentrovat jen do neanonymních uzavřených diskuzních skupin.

    Přejeme všem mnoho úspěšných obchodů,

    Petr Podhajský

    Upraveno uživatelem petr





×
×
  • Vytvořit...