Jump to content
Co nového? Mé kurzy
  • Litujeme, do této sekce nemáte oprávněný přístup.


    petr

    Litujeme, do této sekce nemáte oprávněný přístup.

    Abyste mohli službu ElliotEdge využívat, je třeba stát se předplatitelem této služby.

    Co je služba ElliotEdge?

    ElliotEdge je ideální pomocník a průvodce ve světě pozičních komoditních a akciových obchodů plánovaných a realizovaných na základě elliottových vln vyučovaných v rámci kurzu Obchodujeme Elliottovy vlny .

    ElliotEdge vychází jednou týdně a obsahuje komentované analýzy několika komoditních trhů z pohledu elliotových vln.

    Jak získat přístup k službě ElliotEdge?

    Abyste mohli služby využívat, je v první řadě třeba stát se absolventem kurzu Obchodujeme Elliottovy vlny. Absolventi kurzu mají nárok na měsíční bezplatný přístup k analýzám.

    Jak aktivovat službu ElliotEdge?

    Aby Vám mohl být aktivovaný přístup ke službě ElliotEdge, je třeba udělat následující:

    1) Zaregistrovat se do diskusního fóra na serveru www.financnik.cz (pokud ještě nejste registrováni, učiňte tak, prosím, na adrese www.financnik.cz/forum)

    2) Požádat o aktivaci služby zasláním aktivačního emailu na adresu elliotedge(zavinac)financnik.cz. Do předmětu emailu uveďte AKTIVACE ElliottEdge. Do těla zprávy pak uveďte svůj kód studenta, datum, od kterého chcete službu aktivovat, plus UŽIVATELSKÉ JMÉNO, pod kterým jste se zaregistrovali v diskusním fóru na serveru www.financnik.cz.

    Aby Vám byl přístup bez komplikací umožněn, musíte na počítači, na kterém ke službám přistupujete, být aktuálně přihlášeni do diskusního fóra (www.financnik.cz/forum, zde kliknout na ikonku PŘIHLÁŠENÍ a zadat uživatelské jméno a heslo). Je nezbytné přihlásit se pod stejným uživatelským jménem, které jste uvedli při emailové aktivaci (viz předešlý bod). Pokud nebudete aktuálně přihlášeni do diskuse, Váš přístup k daným službám bude odmítnut. Pokud budete aktuálně přihlášeni do diskuse pod uživatelským jménem, které jste zaslali při aktivaci dané služby emailem, systém automaticky rozezná, že se jedná o uživatele s právem přístupu k dané službě a Váš přístup ke službám bude umožněn.

    V případě dalších dotazů nás prosím kontaktujte na emailové adrese info(zavinac)financnik.cz.





×
×
  • Vytvořit...