Jump to content
Co nového? Mé kurzy
  • Litujeme, do této sekce nemáte oprávněný přístup


    petr

    Přístup je umožněn pouze těm uživatelům Finančníka, kteří si prostřednictvím tohoto serveru otevřeli u IB svůj obchodní účet.

    Jak získat přístup k uloženým souborům?

    Abyste mohli využívat ebooky a videa uložené v této sekci, je v první řadě třeba, abyste měli otevřený a fundovaný účet prostřednictvím tohoto serveru. Pro bližší informace nás kontaktujte – kurzy@financnik.cz

    Aby Vám mohl být aktivovaný přístup, je třeba udělat následující:

    1) Zaregistrovat se do diskusního fóra na serveru www.financnik.cz (pokud ještě nejste registrováni, učiňte tak, prosím, na adrese www.financnik.cz/forum)

    2) Požádat o aktivaci služby zasláním emailu na adresu kurzy(zavinac)financnik.cz.

    Aby Vám byl přístup bez komplikací umožněn, musíte na počítači, na kterém ke službám přistupujete, být aktuálně přihlášeni do diskusního fóra (www.financnik.cz/forum, zde kliknout na ikonku PŘIHLÁŠENÍ a zadat uživatelské jméno a heslo). Je nezbytné přihlásit se pod stejným uživatelským jménem, které jste uvedli při emailové aktivaci (viz předešlý bod). Pokud nebudete aktuálně přihlášeni do diskuse, Váš přístup k daným službám bude odmítnut. Pokud budete aktuálně přihlášeni do diskuse pod uživatelským jménem, které jste zaslali při aktivaci dané služby emailem, systém automaticky rozezná, že se jedná o uživatele s právem přístupu k dané službě a Váš přístup ke službám bude umožněn.

    V případě dalších dotazů nás prosím kontaktujte na emailové adrese info(zavinac)financnik.cz.

    Upraveno uživatelem petr





×
×
  • Vytvořit...