Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

čas obchodování ID traderů


ramiro001

Doporučené příspěvky

Zajímalo by mě kdy a jak dlouho kteří obchodníci(vy) obchodují.
Zajímá mě to hlavně proto že sám bych rád začat intradenně (e-mini trhy jako Russel,DJ,SP) a už teď vím že budu moci začít obchodovat od 19 hod. a né dříve.Nevím jestli je to nějaká překážka nebo ne.Vím že e-mini trhy se dají obchodovat snad do 22 hod. našeho času,ale nevím zda je reálně možno v tento čas něco udělat(volume,OI).Snad jsem srozumitelně zformuloval,co mám na mysli.

Předem děkuji za odpovědi a hodně úspěchů nejen v tradeingu.

Honza

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Honzo
musím souhlasit s tím co napsal Martin. Jsou skupiny traderů kteří obchodují pár minut na začátku nebo na konci dne,ale jejich obchodování předcházelo dlouhé období testování. Pokud chcete v komoditách uspěch,základem je mít mnoho otestovaných dat které Vám dají zpětnou vazbu jak se chová a jaké výsledky má Váš OS.
Po 20h večer často jsou trhy živější než během odpoledne (v Americe čas oběda),takže určitě máte šanci uspět i když budete moc obchodovat až po 19h.

Mnoho úspěchů přeje

Tomáš
"Můžeš dokázat cokoliv,pokud opravdu chceš a jsi na to psychicky připraven"

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravim,
ja osobne treba nejradeji obchoduji az v pozdejsich hodinach. Na zacatku dne byva trh dost divoky, se spoustou pullbacku a kolem te 19, 20te hodiny je pro me situace mnohem citelnejsi. Proste uz vidim vyvoj trhu a mam vetsi vzorek dat, ze kterych mohu vychazet. Navic se tam nestava moc casto, ze by trh jen tak z niceho nic "ustrelil", coz je rano uplne bezne..

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Budes muset Ramiro001 vyzkouset jak ti ten cas bude sedet.V kostce dle meho nazoru - da se v tomhle case profitovat,ale myslim ze ne v 19hod.To je v Americe cas obeda a podle myho nazoru je to nejhorsi cas na obchodovani - skoro nic se na trhu nedeje.Takze kdyz uz vecer,tak si myslim ze mezi 20 - 22.15hod.Ale zase se neda obchodovat do posledni minuty,takze ti moc casu na obchodovani nezbyva...Jeste dodam ze jedu jenom paper a live zkusim az po Novym roce (a v zacatku urcite jen do poledne),takze bude mit vetsi vahu rada nekoho zkusenejsiho.Drzim palce at najdes ten nejvyhodnejsi cas (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...