Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Zradne trhy


tomasis

Doporučené příspěvky

Prisiel uz niekto z Vas do styku s velmi volatilnymi komoditnymi trhmi, ktore by Vam sposobili velke straty len preto ze trh s danou komoditou bol na niekolko dni "zamrazeny", t.j. nebolo mozne z neho vystupit v pripade ze sa nehybal ocakavanym smerom? Ako casto sa taketo extremy vyskytuju, resp. ako dlho mozu trvat, ak sa vyskytnu, a ktore trhy su nimi najviac postihnute?
Vdaka za odpoved
Tomas

Link to comment
Sdílet pomocí služby

na to tuty moc odpovědí nedostanete :-( ,a zkuste si sám projet grafy kdečeho :-)
Ako často: kdykoliv se může stát
jak dlouho trvat: libovolně
ktere trhy: kterékoliv
Berte to jako zcela seriozní odpověď, o tom je trh: kdykoliv-cokoliv-a hlavně jinak než si myslíte a jak máte zainvestováno.
úspěch vám!

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To Tomasis,
lepe bych to asi nenapsal [Micikuv prispevek]. V trzich se muze stat cokoliv. Kdyz ne limit move, prijde velky gap pres Vas SL na zaklade nejakeho reportu. Kdyz ne gap, prijde teroristicky utok. Predejit temto situacim muzete jen tak, ze budete obchodovat trhy a strategie, ktere si muzete dovolit. V opacnem pripade Vas drive ci pozdeji cekaji tezke chvile. Jsou trhy, ktere nemaji limit moves, ale mohou reagovat na jine situace, napr. velmi spatne reporty. Sam jsem si timto musel projit.
Rozhodne plati: A] neotevirejte pozice pred dulezitym reportem [jste-li technicky obchodnik], B] neotevirejte pozice pred dlouhymi svatky [napr. volny vikend + den pred, ci den po vikendu je svatek], C] obchodujte jen ty trhy, kde Vam ztrata ve vysi celeho marginu nezpusobi vrasky na cele [ma-li Corn initial margin 1,013 USD, pak se muze stat, ze dostanete gap ve vysi napr. 800 USD proti Vam, nebo limit move v rozsahu 1,000 USD, tj. pri uctu 3,000 USD to s Vami zamava, pri uctu 10,000 USD muzete obchodovat svuj system dale], D] obchodujte strategie, ktere si financne muzete dovolit [s uctem 3,000 USD budete jen tezko rozbihat trendove obchodovani Corn, tj. lepe se podivat na ID trading].
Navod, jak se vyhnout vsem "prekvapenim" neexistuje.

Preji mnoho uspechu!!

Libic

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...