Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Nezrušitelná "Pending order"


slush

Doporučené příspěvky

Zdravím, dnes se mi povedl nasimulovat nějaký pochybný stav v TWS, se kterým jsem se už jednou setkal. Na papertrade účtu jsem v AutoTraderu (obdoba TSIM+) zadal zcela obyčejně 1 SELL MKT, který se ale "nějak" "zaseknul", neodešel do serverovny a jen tak si tady u mě visí. V AutoTrader mi to hlasi PendingOrder, v TWS mi to hlasi Pending a nemuzu s tim nijak hnout. Zkoušel jsem i restart TWS a stále nic. Zkušel jsem to zrušit v AutoTraderu, zkoušel jsem to zrušit v TWS... Nevíte někdo, prosím, co s tím? Přikládám obrázek, jak situace vypadá v TWS. Díky, Marek

2699

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Díky za odpověd, ale stejně mi to nedává spát. Jednak se nejedná o DEMO, ale o PAPERTRADE účet, který by měl být maximálně realistický a navíc ve chvíli,kdy se TWS takhle "zaseklo" neslo posilat ŽÁDNÉ DALŠÍ příkazy (na tom screenshotu vlastně visí příkazy tři).

Tj. není to jenom kosmetická chyba, ale zamezilo mi to v dalších vstupech do trhu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Mě se to jednou stalo i live. Po skončení obchodu mi tam vysel limitní příkaz a dost mě to štvalo. Obchoduji přes Tsim+ ale vždycky do TWS mrknu jestli je vše v pořádku a nebylo. Jelikož trh už byl mimo plnění toho limitního příkazu, tak jsem neměl časový press a v klidu zadal ručně T(trade) a potom C(cancel) a tím se ho zbavil.

Příště kdyby se mi to stalo, tak to udělám stejně - příkaz změním na limitní a zadám nesmyslnou částku, např. když trh bude na hodnotě 768.50, tak zadám LIMIT BUY 750.50 a pak to zruším tlačítkem C Cancel.

Ten příkaz tam vysel úplně stejně jak tobě. Pravděpodobně by se vůbec nevyplnil, protože nebyl potvrzený (stejně jak u tebe) tlačítkem T (trade). Tak jen pro klid duše to řeším takhle.

S pozdravem

Jarda101

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...