Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

brokerské domy


gianni

Doporučené příspěvky

Dobry den
Rád bych začal obchodovat, vše mám proštudovaný a myslím že jsem připraven ( samozřejmě z finančníka.cz a popř. knihy Tradingem k bohatsví ), jen jedna věc mě trápí, je zde na českém trhu nějaký seriózni brokerský dům u kterého bych si mohl otevřít účet?? zatím tápu a neumím žádný solidní najít.
díky

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Gianni

Záleží co a jak chcete obchodovat.Pokud pozične komodity tak je možnost např.Harpoon Capital.Pokud chcete obchodovat elektronicky tak pravděpodobně nejideálnější bude IB.
Každopádně pokud nemáte moc jasno(což je nás takových víc)tak bude nejlepší navštívit nějaký kurz finančníka a rozstřídit si informace.
Já plánuji někdy příští rok kurz e-mini trhů,možná se tam potkáme.

Hodně štěstí nejen v tradeingu.

Honza

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To gianni

Chceš-li obchodovat pozičně komodity a neumíš anglicky, jsou dle mého názoru a zkušeností dvě možnosti: Harpoon Capital a pan Kos, nebo Global Futures a pan Kuzel. Oba pánové mluví česky a jejich komise (nevím jak u GF) jsou přijatelné, rozhodně daleko nižší než u nás, kdy naši brookeři neví, jak tě ještě více oškubat. Komunikace je s oběmy výborná, mailem, telefonicky-u HC za 3Kč/min., u GF přes Skype zdarma. Kontaktuj oba a rozhodni se-kontakt zasílám:
GKuzel@globalfutures.com
jkos@harpooncapital.com

P.S. S převodem peněz oba poradí. Pokud bys výhledově chtěl obchodovat intradenně, u HC jsou komise přímo vražedné,
pozičně má tuším 19/90 R/T, intradenně jen o málo nižší. U GF nevím, kolik chce pozičně, intradenně má 6$ R/T, což je přijatelné.

Ještě poznámka-pokud chceš obchodovat pozičně, neobejdeš se dle mého názoru bez softu TnT od Gecka, kde se dají perfektně zpětně backtestovat obchodní strategie, následně papertradovat a posléze i připravovat reálné obchody.

Přeji správné rozhodnutí a úspěšné trady.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Gianni,

chces si najst brokera? Tuna v zozname najdes mnoho brokerov a aj hodnotenia par klientov.
www.elitetrader.com/br/index.cfm

Neorientuj sa len na tych co vedia cesky.
Odporucam naucit sa anglicky, to za 3-6 mesiacov zvladnes na uroven aby si si vybavil par emailov alebo telefonatov. Je to rozhodne mnohonasobne mensia doba ako sa naucit dobre obchodovat. :)

To, ze este hovori diler brokera cesky neznamena ze ak budes chciet uzavriet obchod alebo vyriesit nejake technicke problemy ze to s tebou bude riesit prave on. Co ak nebude v praci? Co ak bude chory na dovolenke atd. ?

vela stastia ;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...