Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

E-mini Russell 2000 versus E-mini S&P 500


Doporučené příspěvky

Dobrý deň,

chcel by som poradiť od niekoho skúsenejšieho, ktorý trh e-mini equities ES, ER2, NQ je najvhodnejší na intradenné obchodovanie. Podľa informácií na Finančníku mám dojem, že väčšina preferuje ER2, ale stále mi uniká dôvod. Porovnával som si intradenné priebehy ES a ER2 a zdá sa, že sú si veľmi podobné. Na základe informácií, ktoré mám k dispozícii, sa neviem jednoznačne rozhodnúť na ktorý z týchto e-mini trhov sa zamerať.

Vopred ďakujem za akúkoľvek radu.

Pavel

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Pavle,

ER2 ma mnohem vetsi range nez ES a lepe trenduje. Je to zivejsi trh, ktery vyhovuje strategiim vyzadujicim agresivnejsi zhodnocovani a silnejsi trendy.

Rozhodne zalezi na strategii, kterou chcete v trzich pouzivat. Podle toho si trhy otestujte a vyberte si "ten svuj". Nikdo jiny nez Vase statistika Vam nemuze dat jasnou odpoved, ktery trh je lepsi.

Hodne uspechu,

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 months later...

Dobry den,

mam jeden zacatecnicky dotaz. Zacinam testovat trh ER2 iintradenne v programu Siera chart. Data mam od IB a starsi koupena od SM Magicu.
Docela me zaskocilo, co mi grafy ukazuji!!! Prumerna cenova zmena na grafu je cca 1 az 3 plne body (hodnoty 810 - 820)
TOmu ale vubec nerozumim, protoze 1 plny bod ma byt 10$ (0.1 = 1$). To by teoreticky znamenalo, ze trh meni hodnotu radove od 10$ do cca 50$.
Poradite mi nekdo, co mam nejspis spatne nastavene? Tomas s Petrem casto pisi ve svych clancich, ze stop los maji v ER2 kolem 100$ a Profit target 300$. Takovy cenovy skok jsem vsak v celem grafu za pul roku nezaznamenal.
Predem dekuji za radu.
Martin.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...
  • 3 years later...
×
×
  • Vytvořit...