Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Stochastics a MACD


Doporučené příspěvky

  • 4 týdny později...

ahoj MACD a Stochastik tak je to na dlhšiu trať. Ale viem ti odporučiť semináre alebo aspoň knižku od pána Dr. Alexandra Eldera Trading for Living. Tam to je vysvetlené. Každý Techn. indik. alebo oscilátor funguje lepšie horšie alebo vôbec nie, v závislosti od toho či trh ide do strany alebo na sever (uptrend) nebo na jih (downtrend.) Doporučujem naozaj si to poriadne naštudovať a hlavne otestovať to vo svojej Obch. stratégii.
S pozdravom nickirout

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 5 months later...

nazdar ja mam taky dotaz, ako to mam spravne nastavit_ pretoze vsade kde pozeram na strankach kt. vysvetluju tieto indikatory tak su tie indikatory pekne zobrazene, no v momente ked zacnem TNT tak mi stochastics hadze jak pride, naprkliad mam skusku obhodu s oragejuice a obdobie asi rok a hadze mi to po dnoch, ako to mam zmenit anastavit poriadne a tak isto, ja ich dost vyuzivam pri akciach, mam grafy kt. su intraday, 5, 1 mesiac stare ako mam nastavit tam stochastic? zakladne mam periodu 5 a druhz tak isto 5, mozte mi prosim stym pomoct, pretoze vsade sa pise odporucana doba, ale nepise sa pri akom grafe z pohladu casu, vdaka

Link to comment
Sdílet pomocí služby

vodafone22:
vobec sa nemusiš zaťažovať hľadaním rôznej periódy pre rôzny timeframe. Vzťah indikátoru k úsečkám je predsa vždy rovnaký bezohľadu na to, na akom TF pracuješ.
Takže ak máš denný graf, tak jedna úsečka zodpovedá jednomu obchodnému dňu a prióda indikátoru je v počte úsečiek, t.j. v počte obchodných dní. Ak si zvolíš týždenný graf, kde jedna úsečka reprezentuje týždeň, tak ti indikátor zase pracuje presne s rovnakou jednotkou, ktorá zodpovedá jednej úsečke.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...