Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

to hostalkova
muzu se zeptat z ceho vyvozujete ze spatne ctu? psal jsem ze jsem to nikde nenasel jestlize z toho vyvozujete ze spatne ctu pak vase usudky jsou velice mizerne.. proc tento prispevek vubec pisu? prtz uz jsem si nekolikrat vsiml jak agresivne hostalkova reaguje na dotazy nekterych novacku.. kdybych na to mel reagovat tak jak mi zobak narostl rekl bych: "a koho ty vase keci zajimaji?".. co jsem si tak procital diskuze tak sem snad nikde neobjevil ze byste nekomu poradila, neprinasite do diskuze nic konstruktivniho, neprojevujete snahu resit problem vsude jen ty vase trapne impertinence.. nevim co tim sledujete.
PS: nepiste mi a pokud mozno nepiste vubec

s pozdravem Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

koulish: Cist asi skutecne neumite, protoze na Vasi otazku bylo v diskusi odpovezeno jiz mnohokrat. Nedivte se tedy, ze na podobne zbytecne prispevky reaguje rada lidi dost ostre. Na Vas posledni vyplod, ktery je mj. porusenim pravidel mistni diskuse ("Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru."), se ani slusne reagovat neda. Trosku mne zarazi, ze byl Vas prispevek vubec schvalen, kdybych ho v administraci objevil driv sam, pravdepodobne bych ho smazal (ted to prenecham ciste uvaze Petra a Tomase).

Pokud Vam mohu radit, drzte usta, soupejte nohama a pred pokladanim dotazu si nejprve zkuste projit stavajici obsah diskuse, kde uz je davno VSECHNO podstatne zodpovezeno. A to, co zde dosud zodpovezeno neni, Vas stejne v teto fazi zajimat nemusi.

Budete-li vsak porusovat pravidla diskuse a urazet jine cleny, kteri jsou prinosem pro toto forum - a to Tatiana je - pak se pomoci nejspise nedockate, protoze Vase prispevky budou v souladu s pravidly odstraneny.

Hezky den,

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Přesně tak, vytratil se nám duch Vánoc :) ...přidávám další link.

to koulish:

poslední dotaz na www.financnik.cz/forum/read.php?18,10092,page=1 a pak přejít na další page... Hotovo.

Jinak pokud máte nějaký dotaz (nebo v něčem zmatek) na který je jedna odpověď (tedy nezní např. "vývoj systému XY"), tak ho položte do vláken jako "otázka začátečníka" atd. Předejte tím řadě nedorozumění a zachováte určitou strukturu tohoto fóra, o kterou jde Vám i nám.

Pěkný zbytek svátků.

Jarda101

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Přátelé!
Omlouvám se za tento "zbytečný" příspěvek, nicméně nedá mi to abych nereagoval.
Pokud se dobře dívám, byl to Koulišův druhý příspěvek a zřejmě je tedy úplným nováčkem na tomto fóru. Vůbec se mu nedivím že se v tomto obrovském množství desetitisíců příspěvků neorientuje a možná zatím ani neví, stejně tak jako většina nováčků, co a kde hledat. A stejně tak jako řada délesloužících účastníků tohoto fóra někdy zcela zbytečně ostře reaguje na zmatené a opakující se dotazy nováčků (a to se týká nejen Hošťálkové, ale někdy i Vás Martine) tak někdy nováček zbytečně vypění po ostrém výpadu z druhé strany. Obojí je zcela kontraproduktivní. Navíc mnohdy řada nevhodných výpadů odradila i zajímavé diskutující, kteří měli co říci. Myslím, že více vzájemné úcty a sebeovládání by prospělo nejen nám všem, ale i celému fóru. Snad by pomohlo dát do Wiki základní obecné informace pro nováčky co a jak hledat a při těchto opakujících se otázkách je vždy bez emocí odkázat na tento základní postup.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to Břonda: Ahoj, taky jsem přemýšlel, jak to udělat, aby nováček pochopil chod této diskuze. Do Wiki by to ale nešlo, protože první, co chce nováček udělat, je zeptat se na to co neví a určitě prvně nekliká na odkaz s "tajemným" názvem Wiki. Jediné, co si myslím že by pomohlo, je v diskuzi udělat červenou tabulku o max. 50 slovech, které by upozornili na vyhledávací systém a složku "otázka začátečníka".

Petře, Tome, neuvažujete o něčem takovém??

Jarda101

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Brondo,

toto forum je plne velmi cennych informaci od lidi, kteri tyto informace ziskavali slozitou cestou, casto s vynalozenim vysokych financnich castek. Mohu mluvit pouze za sebe, tak tedy - investoval jsem do tradingu nekolik let studia, ohromne sumy penez a dnes je ze mne stabilne profitujici trader. Snazim se - pokud je to v mych silach a moznostech - zdarma pomahat ostatnim z teto komunity traderu. Za to ocekavam, ze se lide budou chovat slusne a predevsim, ze vynalozi primerene usili. Jestli chce nekdo vydelavat miliony a nestoji mu za to tuknout na "Vyhledavani", tak at si s prominutim trhne nohou (a kdyz vi, na co se chce zeptat, tak taky vi, co ma hledat). Nedelejme z finacnika jehovistickou sektu, ktera se snazi ulovit kazdeho, kdo sem omylem zabloudi. Anebo klidne ano, ale pak se neni cemu divit, ze tolik zkusenejsich traderu tuto diskusi opustilo a rada ostatnich, vc. mne, o tom velmi intenzivne premysli.

Toto vlakno uzaviram, tema bylo vycerpano a zbytecne se tu zacina formovat dalsi flame. Pokracovani diskuse o technickych upravach diskuse prosim smerujte do sekce Financnik - otazky a odpovedi.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.
×
×
  • Vytvořit...