Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Začínáme s opcemi (3)


Doporučené příspěvky

  • 10 months later...

Nevím, jestli je možné ještě dávat nové příspěvky - chtěl jsem se zeptat na zdroj informací k opcím, které jste uvedl, že jsou na stránkách : www.alaron.com . Všechno jsem vyzkoušel dle návodu, ale tu červenou podkovu u jednotlivých futures jsem prostě nenašel. Je nyní nový postup, nebo jak - pomůže mi někdo?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 months later...
  • 1 year later...

Zdravím,

začínám se v trzích zatím jen rozhlížet a jedna z věcí, na kterou koukám, jsou opce. Narazil jsem při tom na stránku Alaronu, kde by měly být aktuální ceny.

Problém je v tom, že nějak nedokážu číst tu opční tabulku. Doklikám se až na obce, ale nikde tam nevidím ani Bid ani Ask. U jednotlivých Strike cen jsou jen Open, High atd...

Můžete mi prosím někdo poradit, zda koukám na správný graf či se tam dané sloupce dají nějak dodat?

Konkrétně mám otevřeno
www.pfgbest.com/traders_tools/quotes.asp?page=optqte&sym=RJH0&view=

což je trh Russell 2000 mini. Trochu mě překvapilo, že normální trh Russell 2000 zde nemá opční tabulku.


Předem díky za odpovědi,
Jindra

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Pre tých, ktorí vedia po anglicky: Na spomínanej stránke www.alaron.com (btw, medzičasom zrejme zmenila názov - zadaná adresa sa automaticky mení na www.pfgbest.com) som našiel, zdá sa, dosť obsiahly zdroj informácií v podobe archívu web seminárov. Na lište v hornej časti obrazovky kliknete na Research - Web Seminars - Recorded Events. Sú rozdelené do kategórií - Futures, Forex, Options, atd. Hneď som sa zaregistroval a chystám sa v najbližších dňoch nasávať info o opciách, pekne od začiatku.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...
×
×
  • Vytvořit...