Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Cesta do hlubin psychologie obchodování XII - podvědomí a RISK


Doporučené příspěvky

  • 7 months later...

Ahoj naprosto s tebou souhlasím, ale taková jsme mi češi..... osobně se m moc líbilo to co jsi napsal o podílových fondech a poradcích.... pracoval jsem jako fin.poradce ale od doby co obcoduji na trzích mi svědomí nedá nabízet lidem 8% ročně zhodnocení a každého svého klienta o této možnosti informuji. A ta hypotéka...ani mi nemluv... :D Je to až směšné jak jsou někteří lidé opravdu hloupí... NIKDY bych si hypotéku nevzal.......

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 6 months later...

taky poker je omnoho rizikovejsi a aj tam ked sa clovek sprava ukaznene a neriskuje ani trochu tak casom zakonite vyhra lebo superi prehraju sami. pokial si clovek ovladne hlavu tak to dlhodobo urcite ide. akurat ze ovladnut si hlavu je najtazsi clanok v celom tradingu a nepomoze na to ani psycholog ani nikto. to nas nauci trh na vlastnych chybach. proste prax. netreba sa vzdavat.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 7 months later...

Zdravim, to co tomas napsal ma pravdu. A Hataqaq nejsou to jenom cesi,
dlouhodobe ziji v nemecku a je to uplne stejne.
Podle me, pokud dotycny zvladne psychologii obchodovani a i kdyz nebude mit tak promakany obchodni system jako ostatni, tak na tom bude lepe a bude vydelavat i se svojim obchodnim systemem.
To co Tomas pises, muzete vydet kolem sebe, kdyz toto nekomu predlozim jako argument, vetsinou se dockam posmechu, ten dotycny ani na nad tim nepremysli. A co si potom o vas mysli, to ani nechtejte vedet.
:) :(

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...
  • 9 months later...

Jěště že mě nikdo do hlavy nevštěpoval, že investice na trzích jsou abnormalně rizikové...celý život je rizikový, ale jak píše h0moun risk je zisk a pokud chci v životě něco získat, což děláme stejnak dnes a denně tak musím riskovat něco co už jsem získal právě díky tomu že jsem zariskoval už předtím..nic není zadarmo..A co se týče hypotéky - jsem si vědom toho že je to v podstatě navíšení ceny nemovitosti a závazek na zbytek ekonomicky aktivního života s nejistím koncem, ale na druhou stranu bude mě 24 let a nemám bohatého taťku,ani strejdu a bydlet někde musím...nájem je stějně vysoký jako splátka hypotéky a ve finále nemovitost není moje, když by nastala nepříznivá situace tak bych tak či tak musel nemovitost opustit a přijít o střechu nad hlavou, stejně jako u hypotéky...a našetřit 2 000 000,- prací nebo na trzích ve kterých jěště neobchoduji, takže nevím jak obstojím by bylo na dalších spoustu let kdy ja a přítelkyně budeme žít u svých rodiču a společný život začnem realizovat až v polovině našeho života a to je dle mého horší než ta hypotéka..takže mi v podstatě nic jiného na výběr nezbývá..

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...