Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

long W may05


ludvik

Doporučené příspěvky

Ahojte všetci,

včera sa prvy krát rozbehla diskusia o reálnych obchodoch. Tak isto by som chcel vedieť názor na obchod vo Wheat May 05. Včera bol už druhý úder na 313. mám chuť do dhlhom putovaní na juh teraz skusiť niečo na sever. nakupoval by som nad high zo stredy a S/L umiestňoval až pod spomínanú 313. Čo vy na to?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Na úvod, jsem začátečník a i na papíře jsem v mínusu. Cloumají se mnou emoce a to mne pošle většinou na opačnou stranu než se vydá trh.
1) Mne nic neřiká, že by to mělo jít na sever. Snad jen, že by se mohlo jednat o trend do strany po druhém poklesovém, který někdy předznamenává otočku o 180 stupňů.
2) Ty prvky TA co umím používat, resp. domnívám se na jakém principu pracují mlčí. Navíc skutečné dno je o kus níže. U takto navrženého long vstup do trhu a S/L bych se bál i pro pšenici, že vyletím na denní volatilitě (jako už mnohokrát).
3) Osobně bych počkal co trh udělá, nikam bych se nehrnul.
A teď další?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím, a připojují další názor začátečníka.... Mně osobně nic nenaznačuje otočení trendu a naopak očekávám ještě nějaký čas pohyb na jih... navíc high z 7.5. kopíruje open z 5.5. ani po dvou dvou dnech neprorazila...A navíc low je ještě o něco víže, kde se začátkem feb2005 vytvořil velice pevný support a tak nějak očekávám odrazení ode dna 300 - 303 a vytvoření dvojítého dna a poté hurá na na sever...... Vlasťa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...