Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Psychologie obchodování XV - obchodujte jednoduše!


Doporučené příspěvky

  • 1 year later...

ja len dodam, ze v tradingu mate pri vstupe do obchodu aspon 50% uspesnost, ze sa trh pohne vasim smerom. si myslim ze vzdy lepsie ako na tickete NIKE, kde si tipnete 4 zapasy a u kazdeho mate 3 moznosti co sa udeje (vyhra, prehra, remiza), kde je pravdepodobnost uspechu takehoto ticketu ubohych 3,9% . u mna osobne bol vzdy predpoklad nemat uspesnost nizsiu ako 50%, a to testy aj potvrdzuju,,,
co sa tyka strat statisticky, nech robim co robim, matematika ma nepusti, akokolvek sa pustim do obchodu (podla definovanych pravidiel), statisticky som v pluse,, ja ked citam clanky, sa len cudujem, ako niekto moze o vsetko prist, ak o to prisiel tak isiel bez planu.
dalsia statisticka vyhoda straty je taka, ze bez straty nie ste schopni vycislit RRR - nastava delenie nulou a to dostavame nekonecne velku hodnotu, co je nerealne... skratka a jasne, strata je priam matematicky nevyhnutna, aby ste sa nedopocitali k potrebnym udajom.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 years later...

Super článek,
Ano, každý si zpočátku myslí, že veškeré informace či taktiky musí být zakomponovány do pracovního prostředí tradera, neboli brány v potaz při obchodování..
Sledování všech možných S/R úrovní apod. jen proto, že existují není potřeba, stačí si vybrat pár věcí a zbytek mi může být šuma fuk. Myslím si, že začátečníci se bojí ostatní nástroje TA ignorovat a přespříliš informací je spíše na škodu. Na druhou stranu si tím musí projít, aby poznali, že když nahází veškeré ingredience do hrnce, tak pak to není moc k jídlu...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...