Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Cesta do hlubin psychologie obchodování XIII - trhy a "učení"


Doporučené příspěvky

  • 1 year later...

Zase nezbyva nez souhlasit.
Skoro kazdy si pamatuje kdyz jeste chodil do skoly, kdyz dostal spatnou znamku tak uz byl problem, jak to vysvetlit rodicum, ve skole jsem se naucil plno zbytecnosti, ktere nevyuziji v normalnim zivote, samo nemyslim tim ti, co jdou na vs nebo tak. ja sam mam jen ss a staci mi to, pokud bych sel na vs tak jen z duvodu , abych prohloubil znalosti o financich.
Mel sem to stesti, ze ve skole, jsem narazil na ucitelku, ktera nedavala moc na znamky, ale co kdo umel, premyslela uplne jinak nez vsichni ostatni.
Dobra znamka = borec, vsichni te chvali ap.
Spatna znamka = naprosty idiot a blbec, co si kazdy o tobe mysli.
Toto me ale vubec nevadilo. Pro me znamky nebyly az zas tak dulezite, ale pred maturou sem se snazil mit co nejlepsi vysledky, abych ji vubec udelal. :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...

Zdravím,
Chtěl bych se autora článku zeptat, jestli lze cit pro trhy nazvat intuicí.. Jelikož vím že jste četl zucich axioms a já také, tak v tom vidím spojitost.. V knize The Zurich Axioms se píše, když člověk disponuje velkou zásobou dat tak může dostat intuitivní tušení co se může stát respektive v oblasti grafů vycítění buď to příležitosti s vysokou pravděpodobností, nebo chopu.. takže pokud člověk pozoruje trhy několik hodin děnně spolu s aplikací svého systému a dokáže se naladit na rytmus trhu s určením příležitosti pak by se to dalo podle vás nazvat intuitivní reakcí či nikoliv?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 months later...
×
×
  • Vytvořit...