Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Návod na propojení programu Sierra Chart s Interactive Brokers


Doporučené příspěvky

  • 7 months later...
  • 6 months later...

Dobrý den, mám asi měsísíc plnou verzi Siery a asi týden založen účet u IB .
Dnes jsem se pokoušel to propojit, ale už " Trade Service Settings" vypadá trochu jinak - něco přebývá , něco naopak chybí. Asi už je to novější verze a od návodu se liší .
I u IB je to trochu jiné - prostě se mi to nedaří .Najde se někdo komu se to v současné době podařilo a kdo by byl ochoten poradit antitalentovi ?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 7 months later...

Dobrý den vážení,
jsem zoufalý z naistalováni programů.
Nemám otevřený žáden žáden účet u IB. Chtěl jsem se naučit orientovat v programech a zkoušet strategie na hist. datech. Nainstaloval jsem Sierru, BT, Trader Workstation a TNT. Na začátku návodu na BT je propojení s TW...TW chce po mě login. Je TW totéž co IB?
Mohu mít histrorická data zdarma nebo i současná pouze v simulaci či musím za ně platit?
Sierru mám na 12 dní a brzy mi vyprchají.
děkuji za rady či odkazy.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Aleš Hybl:


TWS je obchodní platforma brokera IB.Takže pokud nemáš otevřený účet u IB,tak Ti TWS je k ničemu.TWS má svoji demo verzi,ale na ni se nedá nic otestovat protože má záměrně poničená data(a je stejně bez historie) a spíše slouží k tomu podívat se na prostřední TWS,pozkoušet možnosti nastavení TWS atd.

Pokud chceš testovat musíš mít nějaký zdroj live dat,nebo musíš do sierry sehnat(koupit) historická data,nebo zakoupit dostatečný level sierry kde jsou historická data v ceně programu.Siera je pouze program na zobrazování grafu.

www.sierrachart.com/index.php?l=Packages.php

Bracket trader je zase front-end,který slouží pro jednodušší řízení obchodu,ale opět ho musíš na něco napojit,aby měl taky data.

borax

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 years later...

Zdravím a mám dotaz - má někdo zkušenosti s propojením obchodů mezi SC a TWS? Mám reálný i paper účet u IB, nainstalovanou SC, SIM trading funguje. Jen když v SC vypnu SIM trading, obchody se mi nesprávně propagují co TWS. Mohl by mne prosím někdo nasměrovat na místa, kde je nutno v SC a TWS něco nastavit tak, aby to spolehlivě komunikovalo?
Díky
Martin

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 years later...
×
×
  • Vytvořit...