Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Analýza posledních tří obchodních dnů z pohledu intradenního obchodníka (10)


Doporučené příspěvky

Petre,

mel bych dve poznamky k tomuto serialu (aktualni podobe), ktere mozna netrapi jen mne:

- serial prestal byt provazovan s predchozimi dily (tak jak je navigace resena v jinych serialech - pod dilem clanku a v levem menu) - mam na mysli to, ze pod clankem neni "jdi na predchozi" a v minulych vypadlo "jdi na dalsi" dil serialu atd. - mne by to usnadnilo navigaci (ano, jsem schopen si vyhledat minule clanky v jejich historii)

- analyza na zaklade navrzeneho systemu je skvela, dokonce mam pocit, ze jsem nekde i zahledl (kdysi na zacatku vzniku serialu) popis obchodniho planu (nemyslim management pozice, ale definice vstupu), ale nejsem sto jiz nejakou dobu to nalezt - prosel jsem vsech 10 dilu a nikde souhrnnou informaci nevidim - mozna jsem jen slepy. Mam na mysli souhrn ve smyslu - divergenci bereme jen po rtr. pod hranici 100, ZLR po divergenci nebereme, zajimaji nas jen paterny ZLR, divergence, GB100, ale paterny Famir (a jine) neobchodujeme atd. Tyto informace jsou obcas jako vysvetleni (proc jsme vstoupili/ignorovali obchod) roztrouseny uvnitr serialu.

Myslim, ze pod nekterymi clanky nektere vstupy do diskuse vznikly rovnez prave z toho duvodu, ze si dotycny neuvedomil, ze obchodni plan, dle ktereho je vytvorena popisovana analyza, proste rika A a proto obchodujeme A a ne B (napr. ja tam videl nekolik vysoce ziskovych Famiru, ale nediskutuji na toto tema protoze je to MM).

Bylo by mozno v uvodniku, kde je odkaz na WCCI atd. uvadet odkaz na souhrnny prehled tohoto obchodniho planu? Vim, Vy ho mate v hlave - ja uz zrejme taky, ale i ja si rad zopakuji nebo nahlednu "do pravidel" kdyz se mi neco nezda v grafu. Pripadne rad se budu podilet na sepsani pravidel tak, jak jsem je z tech vyse uvedenych utrzku sesumiroval pro sebe ja...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...

Zdravim všechny,
asi 14 dní backtestuji. mám data z SCMagic a Sierru. Víceméně zatím prodělávám.. Teď srovnávám 30.5.2007 v mojí sieře se screenem k článku a mám v Sieře úplně jiné hodnoty. Je to špatným nastavením, nebo to může být tím, že je sice datum stejné ale data z SC Magic jsou z jiného kontraktního měsíce( mám v Days to display 45 dní)..
Díky Dan :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...