Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

OBCHODY 23.5. - 27.5.


tomnes

Doporučené příspěvky

Zdravím, také přidám trošku do mlýna.....:)).... Včerejší den na burze se nedá popsat jinak než, že to byl "sec mazec"...:))
Kdo se mrkne na včerejší CN5 (Corn), zjistí, že s velkou pravděpodobností nám chvíli bude vládnout bull a možná máme před sebou "obchod roku" a výrazný pohyb na sever (kdo ještě není v trhu, měl by zvážit svůj vstup, i když na druhou stranu vstup právě nyní může, ale nemusí znamenat vstup krátkodobý pokles...) Ještě jednu malou poznámku pro CN5. V TNT jest včerejší den zobrazen špatně, jelikož open byl na 219 a zároveň low a ne na 214 jak mi zobrazuje TNT. www.futuresource.com/charts/charts.jsp?s=C1%21&o=&a=D&z=800x550&d=LOW&b=CANDLE&st=
tzn. že došlo k poměrně velkému open gapu, který může být a asi i bude krátkodobě korigován směrem na jih...

Jinak přikládám tipy na nejbližší obchody:
- long CCN5 (buy 1500 STOP), SL sell 1465 STOP (souhlas s jayzee...:))
- long KCN5 (včera na ID, buy za 118.3 market, sell 119.75 (krásný obchod, TA 543.75 ), bohužel popadla mně hamižnost a další obchod buy 119.7 market a závěr obchodního dne byl strhující a já ho nezvládl (nestihl jsem včas vystoupit za sell 120 limit a byl jsem vyhozen z trhu na SL za sell 119.00 (TA: - 281.25USD). Tento trh mně na závěr obchodního dne od 18.20 do 18.30 mně prostě "zařízl"....:)).... Nicméně pro poziční obchodníky zajímavá formace (ten support 116.40 se zdá býti velice pevný)
- short OJN5 ( zajímavá formace a zvažte vstup do short, odraz od trend link)
- lond CDM5 (včera na ID, vstup na základě proražení S/R úrovně, buy 0,7935 stop, SL pod support 0.7927 stop, výstup sell 0.7954 za market, TA 190USD). Pro poziční obchodování zvažte long, suport na úrovni 0.7900 se zdá býti pevný a včerejší obchodní den výrazně bullish)
- long ADM5 (suport 0.7520 velmi silný, 3 údery) a včerejší den výrazně bull). Zvažuji long: buy 0.7610 STOP, SL těžko říci, nejlépe pod S/R úroveň, ale lze zvážit i pod low včerejšího dne)
- long CTN5 (očekávám otočení trendu a pohyb na sever, zvažte long)
- short LHN5
- long/short GCM5, uvidíme a doporučuji sledovat vývoj trhu)
- jinak klasika long ON5, WN5, CN5 (zvažte)

Tož zatím vše... Zdraví Vlasťa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

jurie,
velice rad, ... v tomto pripade jsem cekal na otoceni trendu, a odrazeni od supportu z prvni poloviny rijna minuleho roku, ale;)), jak tak na to koukam dnes, - bud je to jen falesne prorazeni supportu nebo pujde trh dal na jih, coz mne opravdu udivuje;))) uz se tesim na cestu na sever, protoze to bude , podle meho, na dlouho;)), ... kazdopadne jsem byl z trhu "vyhozen" na SL 1440, ted do obchodu nepujdu do te doby, dokud mi to neukazi me ukazatele. Jeste se vratim k tomu vstupu, take jsem vstupoval na zaklade DOJI, ktere znamena otoceni trhu, ....takze jeste porad tvrdim, ze se v tuto chvili jedna jen o falesne prorazeni supportu, byl bych hodne prekvapen, kdyz by to bylo jinak. ale nic neni nemozne;)) tolik v tuto chvili ode mne.

Zdravim
Jirka

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...