Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

New Trading Dimensions : How to Profit from Chaos in Stocks, Bonds, and Commodities


richip

Doporučené příspěvky

Dobry den,
chtel bych se zepatat na dalsi nazor na tuto knihu, predevsim od zkusenejsiho tradera. Tomasuv nazor vyzniva docela priznive. Na amazon.com jsem ale nasel spostu nazoru negativnich i pozitivnich. Je predevsim vytykana "nevedeckost" imlplementace teorie chaosu, coz by me ani nevadilo. Docela casty je i nazor,ze cely system je prevleceny trend-following. Spis by me zajimala pouzitelnost predstaveneho systemu v praxi a jeho celkova narocnost na cas, software atd. Zkousel jste nekdo alespon paper-tradpvat tenhle system? Diky za odpovedi.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 9 months later...

Nejsem teda ani v nejmensim zkuseny trader, ale knihu jsem si pred casem koupil, na doporuceni kamarada co dela forex. Oba nejaky cas praktikujeme budhismus a teorie chaosu v mnoha aspektech pripomina prave zminovana uceni. Precetl jsem pouze zacatek, vseobecnu teorii a ta me naprosto oslovila. Zatim se spise venuji Elderovi a ziskavam rozhled v pojmech a jistotu v papertradingu v obecnem money managementu, protoze se obavam ze bych ne vse pochopil, tak zbytek knihy nechavam na pozdeji.
Popravde jsem chtel zalozit vlakno, tak jsem i rad ze me uz nekdo predbehl.

verim ze se najde vice nadsencu teto teorie chaosu a diskuze se rozebehne, takze zkusenejsi nevahejte se podelit o vase zkusenosti s touto netradicni knihou a metodami!
diky

j

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...