Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

short SM N05


ludvik

Doporučené příspěvky

Opäť vás zdravím,

mám takýto problém. Chcel by som obchodovať SM short, ale odradza ma polovicne piatocne obchodovanie a pondelňajšie volno. Aké máte skúsenosti s tým keď otvárate pozíciu pred takýmito dlhými voľnami? Ja som chcel predavať SM pod včerajšou low ( 201 )a skusiť trh smerom dole, ale po upozornení mojím brokerom na voľné dni, rozmýšlam, že počkám čo spraví trh v utorok a potom sa rozhodnem.
Aké s tým máte skúsenosti?
Ludvik

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravíčko Ludvík, zajímalo by mně, na základě jakých informací či indikátorů uvažuješ o short...? Na denním grafu SMN5 se vytvořil vytvořila velmi zajímavá formace, která můževýrazně pomoci při rozhodování (to trade), nicméně včerejší den výrazně bulish a muže dojít k proražení S/R úrovně a výraznému pohybu na sever... Analogicky u SN5 (poslední dny výrazně bulish) a v této chvíli rozhodně neuvažuji o vstupu a doporučuji počkat na další obchodní den/dny, které mnoho napoví...Kolem pevných S/R úrovní většinou "operují" tkz. "skalpeři", kteří vyberou buy/sell příkazy či SL "zajedou nahoru a dolů nad S/R uroveň" a teprve poté se vydají naším směrem... Takže opatrně...:)) A ještě jedna poznámka, nikdy nevstupuji do trhu před dlouhým volnem....:))... Úspěšné obchody přeje Vlasťa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj Vlastas

ako pises cakas na prerazenie bariéry. ja tu mam poznacenu R na 201, ktoru včera trh prekonal a vlastne sa od nej odrazil keď mal low 201. Už viac krát takto prebehol spomínanú hranicu, ale vždy sa poslušne vrátil. Viem, že môže ísť smerom na sever, ale nezdá sa mi dosť silný.
Hlavne mi išlo o to čo si myslia obchodníci o vstupoch do pozícií pred takýmto dlhým voľnom. Ďakujem ti za potvrdenie môjho názoru.
Ludvik

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...