Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Historicka data - prosba


jA

Doporučené příspěvky

Dobry den,
chtel bych vas poprosit o pomoc. Ve skole jsem dostal zadanou seminarku jejimz cilem je analyza cervnoveho kontraktu Dow Jones EURO STOXX® Select Dividend 30 Index Futures (FEDV) obchodovaneho na Eurexu. K analyze potrebuji end-of-day data a objemy obchodu za libovolny tyden v dubnu nebo kvetnu.

A to je prave kamen urazu, protoze data se uz nekolik hodin marne snazim nekde najit... :-\ Pokud by jste nekdo prosim tusili kde data sehnat, pripadne kdyby je nekdo z vas dokazal ziskat ze sve platformy, byl bych vam nesmirne vdecny... :-) Predem dekuji za jakoukoliv informaci... :-)

Martin

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To 911:

Na stranky burzy jsem se uz dival, tam maji pouze graf, ale data zadne...resp. daji se koupit, ale uprimne receno platit 40 Euro za cely mesic intraday dat, kdyz potrebuju jenom 5 close cen a objemu se mi moc nechce... :-\ Na Onvistu uz jsem se taky dival, tam data maji, ale bohuzel bez objemu obchodu... :-\

A zadal mi to muj vyucujici...v kurzu je nas relativne hodne, takze bohuzel nekdo musi "vyzrat" i takove kontrakty... :-)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...