Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

short cukor, SBN05


jurie

Doporučené příspěvky

Cavte co poviete na predaj juloveho cukru?
narastol na 50% minuleho poklesu, zastavil sa na urovni 8.81 co povazujem za novu R uroven( 5 uderov na 8.81, a par dalsich na 8.8) skusim predat pod low poslednych dni (8.7) za 8.67, SL nad 8.81 tak 8.83 co je risk 180$. nadol nevidim nejake prilis vyrazne urovne a preto by som skusil pokles a PT za 8.28 co je zisk 436$. pomer 2.4.
vase nazory pani ?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

neviem ci niekto cital moj prispevok, lebo nik nereagoval, pravda je ze mi trh usiel hned po otvoreni.
po otvoreni si nechavam 20 minut kym zacnem obchodovat(podla doporuceni toma repika) a to uz bol trh pod mojim vstupom. klidne ale napiste svoj nazor na moj potencialny obchod. Juro

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím Juro, tvůj první předpoklad, že dojde k poklesu ceny cukru se naplnil a i já jsem zaregistroval vstupní indikátory, které jsi zde v podstatě popsal...:))... Včera jsem šel short na ID (vstup na 8.70 STOP, SL buy 8.30 STOP)... Výstup z obchodu za 8.63 MKT (profit 77USD, taková malá domů...:) A jedna malá poznámka, ne vždy je dobré se striktně dodržovat rádoby dobře míněných rad (ať již jsou od kohokoliv...) Včerejší open gap vyslal silný signál, že rozhodně trh půjde směrem dolů a bylo dobré okamžitě nastoupit na vlak, ale samozřejmně záleží vstupdo obchodu na tvém MM.... (mně šlo o krátkodobý malý profit...)... Jinak dneska čekám korekci na sever (korekce open gapu)... Úspěšné obchody přeje Vlasťa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Vstup do dlouhe pozice na zaklade protnuti EMA 4, 9 a 18 (resp. predevsim 9 a 18) 23.5. za Open (8,62). SL davam fixni cca 200 USD, tj. tentokrat na 8,44. 7.6. posunut SL na 8,71 (trochu jsem to pritahl, nebyl jsem si jisty, jestli se to neobrati).
Cil vidim nekde 9,20-9.30, zalezi na dynamice trhu. Pak pritahnu SL a uvidim, jestli prorazi high - pokud me do te doby nevyhodi stoploss nekde cestou ovsem :)
Ad risk - bylo tam takove dvojite dno, protly se MA... prislo mi to jako jasny vstupni signal. Ja nic jineho nepouzivam.
Jenze - zatim to je takhle na papire :P Uvidime, jak to bude vypadat, az zacnu naostro.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...