Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

OBCHODY 27.6. - 1.7.


tomnes

Doporučené příspěvky

Tento týden se nám do diskuze nad obchody přidalo pár nových jedinců - díky. Věřím, že budete v prezentaci svých tipů pokračovat i nadále :-)
Dobré obchody příští týden všem,
Tomáš
P.S.
Všem intradenním obchodníkům - začínají nám prázdniny a dovolené, připravte se tedy na sníženou volatilitu trhů a mnoho "líných" dnů.....

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Vitajte všetci v novom týždni.

tak ako sa Vám darilo? Chcem sa spytať či sa niekomu podarilo otvoriť SM -Q05 Short. A či niekto v tejto pozícii aj vydržal. Naštastie mne vo štvrtok cez OR prebehol trh moju vstupnú cenu, takže som neobchodoval a tým pádom ušetril nejaké dolary :-). Bohužial dnes vo svojich trhoch nevidim žiadnu príležitosť. A čo vy?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Příspěvky se nám nějak nehrnou .... Že by prázdniny?

SMQ05 celkem jasný signál ke vstupu (po středečním obchodování). Asi bych do toho šel - zatím tento trh nesleduji. S těmi ušetřenými $$$ si ale nejsem tak po včerejšku jistý ;)

Co říkáte OJU05. Další resistence na cca 102. Zkusil bych vstoupit SELL pod low ze včerejška (101,15). Po krásném růstu z minulého týdne bych čekal korekci.

Těším se na další příspěvky a úspěšný den.

Zbyněk



Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravíčko, jel jsem SMN5 od 22.6. (vstup 232.0 STOP, na základě ID), SL na 233.5 (postupně posouvaný, v pátek jsem mu nechal trošku "dýchat"), výstup včera po krásném down trendu na 215-4 limit)...krásný obchod....
Dneska jsem chtěl jet měny: JYU5, ADU5 (ale začátek trhu nám nadělil krásné OG a pochybuji, že dojde k vyplnění do 1/2obchodní seance), takže dnes beze mne...
Jinak Zbyňku, ten OJU5 mám také dneska v merku...:), chci jít pod low ze včerejška (SL 80 pt / PT 240 pt), vidím i LHQ5 (nákup s trendem, nad high, zájem o noc) a LCQ5 (s trendem, nad včerejší high)...bojím se opět velkých OG

Úspěšné obchody přeje Vlasťa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravíčko Zbyňku, ten OJ je dneska již mrtvý...a v nejbližší době stahuji příkaz z trhu... Ty masa taktéž jsou mimo (LC vysílení po včerejším solném up trendu a LH nepotvrdil severní náladu...)
Jinak jsem dneska jel up trendovou vlnu v jonesíku (YMU5). Vstup na 10363 STOP, výstup na postupně posouvaném SL na 10384, jen o 1 tick mně minul můj PT 10395 limit.

A k té tvé poznámce.. Trošku jsem se upsal, ale v podstatě pro rychlost stanovení SL při ID obchodování (což je můj šálek čaje) si stanovuji svůj SL dle hodnoty bodu a ne ticku (pro OJ je hodnota celého bodu 150 USD) a 80 pt znamená 0.8 bodu, což znamená postavit SL o 0.8 bodu níže/výše než vstup:120 USD). Vlasťa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravíčko Zbyňo, dneska ten OJU5 vypadá velmi zajímavě... (chci prodávát z oblasti včerejší low, SL/ PT: 80 pts/240 pts). Jinak toho mám dneska v merku více...:
ADU5 (nákup proti trendu z oblasti včerejší high, 13 / 39, výstup MOC
GCQ5 (taktéž nákup proti trendu z oblasti včerejší high, 15/45)
BOZ5 (taktéž nákup proti trendu, 25/75, zájem o noc)
SMZ5 (opět nákup proti trendu z oblasti včerejší low, 15/45)
-------
Ke zvážení:
CCU5 (nákup z oblasti včerejší high), 13/36
USU5 (prodej s trendem pod včerejší low), 6/18

Úspěšné obchody přeje Vlasťa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Čauky Zbyňo, gratuluji k obchodu na džusíku... Já jsem zůstal v OJ mimo trh a jen jsem mu zamával na cestě.... Pro mně jsou v trhu důležité 3 věci:
1. vstupovat vždy až po OR (open range), v džusíku cca 25min
2. až po vyplnění OG (nebo alespoň z 99% vyplněném....:)...
3. pokud nedojde k exekuci do 1/2 max do 2/3 obchodní seance, stahuji příkazy z trhu....
Takže, včera beze mne....
Úspěšné obchody přeje Vlasťa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Nazdar Vlasťo,

Díky. Docela mě to povzbudilo. Zatím nedisponuji on-line daty (ikdyž třeba zpožděnými). Obchoduji papírově pozičně (včerejšek byla spíše výjímka) na základě denních výsledků a samozřejmě se dívám i na průběh posledních dnů na 5-ti minutových ID grafech co se dělo na trhu.
Abych sledoval trh on-line (třeba zpožděně) na to zatím nemám čas a možná i nervy. ;)
Jen tak pro info - kde sleduješ on-line data?

Úspěšný poslední obchodní den tohoto týdne.
Zbyněk

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj všichni!

Rád bych se připojil se svoji zkušeností na OJ, v mém ještě případě na N05 - čekal jsem na hezký výstup, ale nějak to nevyšlo. 15.6 BUY MKT 94.6, SL postupně posouvaný až na 97.0, kde mne to včera vyhodilo. Nechával jsem si rezervu, protože jsem čekal něco podobného, ale bylo to ještě větší.

Chtěl bych se ještě zeptat - nevíte někdo, jak se dá z TNT vytípnout obrázek grafu, aby se dal poslat na ukázku?

Děkuji a hezký víkend všem.
Gabs

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...