Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Konfigurace účtu u Interactive Brokers - krok 3: výběr dat


Doporučené příspěvky

  • 6 months later...

Dobry den, prosim muze me nekdo poradit ohledne nastaveni Data Configuration? Chci obchodovat EURO BUND FUTURE (FGBL) menu mam EUR, nastavim Evropu a nevim jaky vyber statut dat mam zvolit. Hledam v Market Data Assistant , kde dam symbol FGBL, nebo symbol FGBL032012F, nebo ISIN DE0009652644, Exchange EUREX, zkousim najit pres vsechny kombinace, ale stale data nenaleznul, abych mel nejake voditko v IB. V priloze davam screen konfigurace. Tusim ze mam asi zvolit Eurex a nevim jestli Non-professional Level I nebo Level II. a nevim co je to v zavorce DTB. Predem moc dekuji za radu.

18860

18861

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...

to: andrea2011
Ja spready neobchoduji v tom ti nedokazu poradit, jen voditko, myslim si ze je traba se zamerit na jakou burzu chces obchodovat a nastavit zakladni data , to je mozne v IB platforme kdykoliv zmenit,
soupit vsech najdes v individuals.interactivebrokers.com/en/p.php?f=exchanges
a taky pod marginem individuals.interactivebrokers.com/en/p.php?f=margin
Co se tyce spojeni IB real data do NT tak jsem bez problemu to vycetl v manualu co jsem dostal od Financnika, a dal je tomu venovana jina diskuse na toto tema.
preji hodne zdaru.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 5 months later...

Doporučení z mé strany, nic nepředplácet a když něco budete chtít obchodovat a napíšete daný ticker do řádku TWS.

Když se ceny zobrazí, je vše OK. Když se místo cen zobrazí dvě tlačítka "Market Data Subscription Manager" a "Free Delayed Data", pak stačí jen kliknout na Market Data Subscription Manager.

Otevře se okno webového prohlížeče s odsouhlasením konkrétního balíčku dat, který je třeba mít zaplacen - máte tak jistotu, že platíte skutečně jen to, co potřebujete.

Tom

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...
×
×
  • Vytvořit...