Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

VISO program mi bohužel taky nefrčí.. mohl by jsi sem prosím nakopírovat pár vzorových řádků jak josu zobrazeny, když data otevřeš v poznámkovém bloku? Svoje data už bych si podle toho upravil.

Odesláno

Mě to funguje normálně
mám data z ibfx metatraderu
Není chyba v tom, že forex_gump jen nenapsal příponu? Já na to taky poprvé koukal, že mi to hodilo chybovou hlášku, ale pak jsem si uvědomil, že jsem zapoměl napsat .csv

• 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj! Ono to není na druhý pohled tak jednoduché, s tím pracovat. Až když jsem narazil na článek na jejich stránkách a zkusil jsem to podle nich, tak to vyrobilo první zajímavou věc. Člověk se z toho naučí jak program "myslí". Je to asi o tom nastavit nějaké reálné targety a přiřadit jim správnou váhu. Taky najít poměr mezi populací a generacemi. A logicky taky štěstí, protože dalším opakováním zatím nemůžu dosáhnout podobného výsledku! (První pokus trval 1:14 a druhý už běží 14 hodin a zatím nic!! - přepracovat po 10 gen když corr18019

• 4 týdny později...
  • 3 týdny později...
Odesláno

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, jestli někdo ví, jak exportovat data z Multicharts do Adaptrade Builders.
Problém je v tom, že formát z Multicharts při exportu je:
,

Odesláno

Ahoj, včera jsem přišel na to, jak exportrovaná data z Multicharts přizpůsobím AB tak, aby byly pro něj čitelné:

1. Data z Multicharts exportuju do txt formatu
2. Přes import dat si je načti do Excelu
3. Tam pod Formát buněk - Vlastní zadám pro datum formát mm/dd/rrrr a pro čas - ten změním na formát např. 08:50 a pak ve formátu vlastní zadám hmm
4. Soubor uložím v Excelu pro csv
5. Otevři si ho v poznámkovém bloku
6. Tam dám najít a nahradit ; za ,
7. Naexportuji data do Adaptrade Builders

• Vytvořit...