Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Adaptrade Builder 1.2.3.0


Doporučené příspěvky

Děkuji za článek Tomáši! Jsem rád za každou informaci o AOS v českém jazyce a konkrétně Adaptrade Builder vypadá hodně dobře :) myslíš, že bys našel chvilku na zdokumentování postupu od instalace po jednoduchý příklad použití? Věžím, že nejsem jediný, kdo by to ocenil.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

zkoušel jsem do toho naimportovat data z metatraderu ve formátu csv a nějak je to nechce. Píše to Date(s) missing or format incorrect. do obrázku přikládám printscreen, jsou to daily data ve stadiu importu (kvůli formátu). Dole je pak vidět ta chybová hláška, co vyskočí, když kliknu na build. Také mi není uplně jasné, jestli když chci testovat plácnu 15M graf, jestli tam importovat 1M data a on si s tím poradí přičemž bude mít i informaci o vývoji ceny v rámci 15M baru, nebo tam iportovat přímo 15M data.

17944

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj naimportuj tam 15M graf ak to chces na 15M .. ten format z MT skratka nevie precitat.. mal som ten isty problem, vyriesil som to tak ze som si vytvoril jeden malicky program ktory mi tie data prekonvertuje .. napisal som o tom na svojom blogu ale link sem asi nemozem dat tak skus googlit...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...