Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Co dělat, když se trh otáčí tick od plánovaného vstupu?


Doporučené příspěvky

Stejně jako Petr plánuji strategie "co udělám když..." před začátkem seance. Tento způsob mi vyhovuje z řady důvodů. Především se v rozhodující chvíli (vstoupit či nevstoupit) nezaobírám jestli půjdu do Long, Short nebo nechám obchod plavat. Za velmi důležité považuji odůvodnění daného jednání a to především proto, že na konci seance je "vše jasné a zřetelné" což může mít za následek frustraci, která se projeví v dalším obchodování. Obchodní plán se snažím průběžně aktualizovat (ne zcela měnit) a to dle analýz, ne dle zkušenosti z posledního dne, či posledních obchodních dnů. Neustálé odbíhání a přizpůsobování obchodního plánu vede jen ke zmatení a ztráty robustnosti.

Dan

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Velice zajímavý článek. Dost často se mi tady na serveru stává, že to co momentálně řeším, vyjde do týdne v nějakém novém článku jako téma. Ani dnes tomu není jinak. Řeším přesně tento problém a to je vyčkávání na ten správný okamžik a neukvapovat se. Viz můj dnešní obchod. Od začátku obchodního dne jsem dostal několik falešných signálů. Počkal jsem si ale na ten svůj a uděl jsem co jsem měl udělt.

18957

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravim Vas Petre i ostatni tradery,

za mne mohu konstatovat, ze clanek je velice prinosny a je v nem podstata mozne cesty k profitabilnimu obchodovani co se tyka samotneho zpusobu casovani obchodu. Velka rada obchodniku, tykalo se to samozrejme i mne se snazi neustale upravovat a predelavat svuj system tak, aby dle historie neunikl do budoucna zadny zajimavy pohyb - VELKA CHYBA. Uspech tkvi pritom ve zvyseni pravdepodobnosti, ze si pokud mozno co nejcasteji z trhu odneseme profit a obcas nam jako bonus vyjde i nejaky ten homerun. I mne trvalo tento jednoduchy zaklad pochopit. Oblasti s/r jsou bezpochyb jednim ze zakladnich stavebnich kamenu kazdeho OS.
"Cena je na trzich to jedine, co maji vsichni ucastnici trhu stejne."
Preji pekny zbytek vikendu a mnoho uspechu vsem.
romanrak (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...