Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jsem to jel na zrychleném replay a tam jsem byl jednou na vážkách zda vstoupit či ne...nakonec bez obchodu, ikdyž tam pár pěkných signálů bylo, ale ne dle zadání od Tomáše.

Odesláno

Tak já vstoupil v 20:50. Jel jsem to úsečku po úsečce a tehle signál mi přijde fajn. Prostor k HOD dostatečný, odraz od EMA ano, do směru EMA ano. 2v v 21:13 a 21:15 bych nevzal, protože se mi zdá že se tam trh trochu převaluje a CCI skáče nahoru dolů. Asi malý chop ? Většinou když jsem to v backtestu s výstupem na zalomení CCI50 vzal tak mě to vyhodilo hned druhou úsečku. Což by vyhodilo i v tomto případě.

Odesláno

Řešení, které posílám úplně neodpovídá zadání, protože obchoduji trh YM. Pokud bych bral mechanicky příležitosti jen podle CCI, tak jsem jich objevil 5. Vybral bych asi obchody 1 a 5, protože u ostatních bylo příliš blízko k HD - high dne (v tabulce poměr sloupce HD/LD k SL). Obchod 5 není úplně přesně odraz od EMA34, ale u rozjetého trendu jsem vypozoroval, že se korekce vytváří i ve větší vzdálenosti. Pro porovnání přikládám 2min graf, kde sice byly 2 příležitosti, ale ani u jedné nebyla splněna podmínka dostatečné vzdálenosti k HD.

19691

19692

19693

• Vytvořit...