Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

neaktualne informacie


Doporučené příspěvky

ahoj, vsetci!

najprv by som chcel podakovat vsetkym, co na tomto fore prispievaju svojimi radami a skusenostami, tiez petrovi a tomasovi za ich pracu na clankoch.

po dlhsom case som sa sem vratil - podarilo sa mi totiz nahromadit pociatocny kapital a chcel by som zacat (opat) so studiom a nasledne sa pustit do obchodovania cez IB.

o co mi (v tejto teme) ide: na fore, no aj v clankoch, nachadzam casto neaktualne a zastarale informacie. ak zacnem od prveho prispevku vo vlakne, ktore ma 100+ stran a bolo zalozene niekedy v r. 2006, na prvych stranach su davno neplatne informacie a linky, zato ked zacnem od konca, musim citat spatne a to je casovo a psychicky velmi namahave, objavit miesto, odkial sa zacal dany problem (znova a s novymi informaciami) riesit, pricom treba precitat este par stran nazad, ci nahodou to este nebolo preberane viac v minulosti.

moja otazka teda znie: ako pri hladani najaktualnejsich informacii postupovat? je niekde na serveri aktualna podoba obchodovania cez IB? ktore trhy odporucane v manuali este stale platia a medzicasom sa s nimi nestalo nieco, ze prestali byt pre zaciatocnika vhodne? podobnych otazok na aktualnost informacii by sa naslo viac, a hrozim sa citania tych hromad textu, co tu na fore vznikli za 7 rokov, pricom relevantnych je z nich dnes mozno 30%.. :(

opravte ma ak sa mylim a strasne prehliadam nejake miesto, kde je to vsetko pekne na kope vyclenene, ze "TU su aktualne info", ale fakt som to nikde nenasiel..

dakujem vopred

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 years later...

Dobrý den,

Mám zcela primitivní dotaz.
Některé články na tomto serveru (konkrétně návody na obchodování s komoditami) jsou celkem zastaralé - např. z roku 2004.
Chtěl bych se proto zeptat, jestli se udála nějaká naprosto zásadní změna ve způsobu obchodování nebo je vše i po deseti letech stejné (principy, čtení z grafu,..).
Nemusíte se rozepisovat, stačí to stručně pár slovy.
Díky předem za odpověď.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

10ondr:

je to jak s čím..u vyloženě technických věcí ohledně softwaru apod. určitě ke "stárnutí" informací dochází mnohem více...co se týká obecných článků, pak jsou většinou univerzálně nadčasové, ale jako všechno mají i články zde spíše určitý svůj vývoj tak, jak se vyvíjí samotní autoři Petr a Tomáš...

michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

10ondr>

kratka odpoved: ano, je to to same.

dlouha odpoved: starsi navody na SW (starsich verzi), bezplatna data a pod, mohou byt ponekud outdated, ale nemam pocit, ze by to bylo neco zasadniho. technicke metody jsou v podstate jenom matematicka interpretace price action, ktera je porad ta sama od pocatku veku. dle meho nazoru je to porad to same.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...