Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Express Futures


Hop

Doporučené příspěvky

ano to se muze stat, hodne zalezi na trhu, take nez se uspokoji prikazy ktere jsou v trhu pred vami, zalezi
kdy se tam prikaz posila, u pitovych trhu je to normalni u vsech brokeru, u elektroniky by zadne zpozdeni byt prilis nemelo, je potreba obchodovat co nejlikvidnejsi trhy, poplatek je rozdelen na dve casti polovina se plati pri vstupu do pozice, druha polovina pri uzavreni, smlouvat muzete pokud mate treba vetsi ucet a delate vetsi mnozstvi obchodu denne, nevim jake je toto mnozstvi u vas.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 9 months later...

Po pár mailech s tímto brokerem se mi podařilo usmlouvat jeho online poplatky na pitové trhy z necelých $20 RT na $12 RT (Chicagské trhy) a $14 RT (NY trhy) ... broker assisted má kolem $30 RT, to jsem smlouvat nezkoušel - ale určitě by to taky šlo, chce se to jen snažit.
Škoda, že ještě nezačínám obchodovat, zatím si jen zjištuji, jak na tom kteří brokeři jsou a tento vypadá opravdu zajímavě.

Jirka

Link to comment
Sdílet pomocí služby

goodbody,
ty ceny nejsou konečné, připočítavají se k nim ještě fees (ty jsou zhruba 75 centů).
Broker assisted - že zavoláte / napíšete brokerovi a on se postará o vyřízení vašich příkazů... to už se ale podle mě spíš vyplatí online obchodování (záleží na jakou cenu by se to ale dalo usmlouvat - broker assisted).
A navíc se mi tento broker líbí i stylem jednání, dá se s ním jít rovnou k jádru věci, nedělá žádné zbytečné okecávání jako většina brokerů.
Ted zkouším smlouvat i s Global Futures, ale to jde mnohem hůř (možná i proto, že je tam Čech a ne Američan)

Jirka

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To beginner:
Zdravíčko, vím, že to nepatří do tohoto vlákna, ale jen tak pro info, mám otevřený účet u Global Futures a obchoduji přes ně elektroniku (platforma Strategy Runner) a musím řící, že mám velmi příznivé komise...Při komunikaci s tímto brokerem jsem nabyl dojmu, že se na elektroniku specializují a do pitovývh obchodů se jim moc nechce.... Když tak můžeme o tomto brokerovi podebatovat v jiném vlákně... Úspěšné obchody přeje Vlasťa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...