Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Finančník.cz přeje všem čtenářům štědré Vánoce a úspěšný rok 2014!


Doporučené příspěvky

Zacatkem roku naskakuji do trhu live, Tomasi a Petre, strasne moc vam dekuji. Posledni 2 mesice pro me byly neuveritelnou jizdou, doufam ze jednou vam o sve ceste neco napisu, uz jako uspesny intradenni obchodnik.

“All courses of action are risky, so prudence is not in avoiding danger (it's impossible), but calculating risk and acting decisively. Make mistakes of ambition and not mistakes of sloth. Develop the strength to do bold things, not the strength to suffer.”
― Niccolò Machiavelli

Krasne Vanoce a stastny novy rok 2014 vsem!

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Všem přeji krásné prožití vánočních svátků, pohodu, klid a mír v duši, do Nového roku pak hlavně pevné zdraví i nervy a úspěchy - v práci, v životě.....
Pánům zakladatelům tohoto skvělého serveru pak především hodně sil i inspirace, aby pokračovali v tom, co jim kromě tradingu jde nejlépe - inspirovat ostatní!

Velké díky! :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím Vás všetkých. Tiež prajem všetko dobré do nového roku a príjemné prežitie sviatkov. Čo sa týka rady prečítania novej literatúry, vraj pod stromčekom na mňa dnes čaká Trading na maximum :-)) tak sa teším. Od nového roku ideme Live tak tu budem určite denne vyplakávať :-) Všetko dobré ešte raz Marek z Košíc (Východné Slovensko)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...