Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ano,pro nováčky to je určitě dobrá alternativní volba.Já používám jen range bary,přiznám se,že na časových snad už ani neumím obchodovat :D
Pohlcují do jisté míry šum,ale toto je funkční v silnějším trendu,takže určitě doporučím sledovat EMA34.Je až neuvěřitelné jak EMA34 funguje velice spolehlivě na všech trzích a timeframech.

Odesláno

Určitě článek,ve kterém je hodně potenciálu.Také používám pouze RB,ale v daleko nižších hodnotách,než je uvedeno v článku.Pokud obchoduji FGBL,používám RB2 a RB4.Hlavně RB2 generuje solidní množství signálu.Kdybych použil RB30 (viz článek),tak by se mi za celý den v drtivé většině případu "odvinulo" jen 5cm na obrazovce.Navíc by se mi nepřijatelně zvýšil SL.Naprosto ovšem souhlasím s tím,že např. u YM nebo NQ je potřeba tu hodnotu zvýšit,zde používám minimálně RB4,ale spíše 6 nebo 8.Chce to prostě u každého trhu testnout nějakou historii dozadu,aby člověku došlo,jakou hodnotu RB u daného trhu použít.
Naproti nízkým hodnotám RB mám zvýšenou hodnotu na CCI třeba na 100,nebo 150.Zkuste to a uvidíte,jak neuvěřitelně se vyhladí V na nulové lince.Jinak souhlasím s MichalMV,že 34 je skvělý pomocník ale dodal bych,že zase spíše u vyšších hodnot RB.Já,protože mám menší hodnoty,používám ještě EMA100 a funguje také skvěle :)

Odesláno

Ahoj,
mám dotaz. A prosím, nezabite ma...Kde nájdem napr. Range bary... a ostatné spomínané v hlavnom článku? Mám demo účet MT4 u Admiral Markets - a tam to neviem nájsť. Inak - už viac ako rok _/študujem/ teóriu, indikátory, skúšam demo... ale teraz si pripadám ako totálny blbec.

Odesláno

@Nona1803

nie kazda platforma vie zobrazovat vsetky druhy grafov. mne sa najlepsie osvedcil ninja trader + demo od CQG. je to na 21 dni s moznostou opatovnej registracie na tie iste udaje. NT navyse dokaze zobrazovat grafy of vymyslu sveta.

Odesláno

ja sam bych mel ale dotaz: IB neposkytuji tickova data, tudiz nepodporuji range bary. ke kteremu osvedcenemu brokerovi se presunout, abych tyhle data mel k dispozici?

dik

• Vytvořit...