Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Technická analýza pro nováčky 7: graf jako prvek TA


Doporučené příspěvky

Ano,pro nováčky to je určitě dobrá alternativní volba.Já používám jen range bary,přiznám se,že na časových snad už ani neumím obchodovat :D
Pohlcují do jisté míry šum,ale toto je funkční v silnějším trendu,takže určitě doporučím sledovat EMA34.Je až neuvěřitelné jak EMA34 funguje velice spolehlivě na všech trzích a timeframech.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Určitě článek,ve kterém je hodně potenciálu.Také používám pouze RB,ale v daleko nižších hodnotách,než je uvedeno v článku.Pokud obchoduji FGBL,používám RB2 a RB4.Hlavně RB2 generuje solidní množství signálu.Kdybych použil RB30 (viz článek),tak by se mi za celý den v drtivé většině případu "odvinulo" jen 5cm na obrazovce.Navíc by se mi nepřijatelně zvýšil SL.Naprosto ovšem souhlasím s tím,že např. u YM nebo NQ je potřeba tu hodnotu zvýšit,zde používám minimálně RB4,ale spíše 6 nebo 8.Chce to prostě u každého trhu testnout nějakou historii dozadu,aby člověku došlo,jakou hodnotu RB u daného trhu použít.
Naproti nízkým hodnotám RB mám zvýšenou hodnotu na CCI třeba na 100,nebo 150.Zkuste to a uvidíte,jak neuvěřitelně se vyhladí V na nulové lince.Jinak souhlasím s MichalMV,že 34 je skvělý pomocník ale dodal bych,že zase spíše u vyšších hodnot RB.Já,protože mám menší hodnoty,používám ještě EMA100 a funguje také skvěle :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj,
mám dotaz. A prosím, nezabite ma...Kde nájdem napr. Range bary... a ostatné spomínané v hlavnom článku? Mám demo účet MT4 u Admiral Markets - a tam to neviem nájsť. Inak - už viac ako rok _/študujem/ teóriu, indikátory, skúšam demo... ale teraz si pripadám ako totálny blbec.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...