Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Je to vše zdarma, ale... ?


Doporučené příspěvky

... ale ? Jelikož jsem plně vyrostl v kapitalistické společnosti, nejde mi na rozum že by to vše co to je a platíte bylo zdarma a že za to nic nechcete. Přeci jen ten web něco stojí, pak si také platíte přeci reklamy na Internetu, musí být někde nějaký "háček", nebo se pletu a není ??? To bych byl moc rád :) Děkuji za odpověď.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

to uz je takova ceska povaha ve vsem hledat hacek :-))
Ale ted vazne: samozrejme, ze provoz serveru neco stoji a jak jsme jiz rikali, cely ho financujeme z tak zvanych affiliate programu. Konkretne z prodeje programu Gecko TnT a otevirani uctu u IB (navic jak Gecko tak IB sami pouzivame, takze nam nedela problem doporucovat neco, o cem jsme presvedceni). Tyto dva affiliate zhruba pokryvaji naklady na provoz serveru - t.j. hosting, spravu, apod. Jinde jiný háček nenajdete, protože žádný není. Pouze ještě za peníze pořádáme kurzy, avšak pouze 2x (maximálně 3x) měsíčně a za relativně nízkou částku, která spíše pokrývá naše náklady a platí náš čas. Také nutno říci, že se na provozu tohoto serveru zcela ZDARMA podílí i celá řada dalších lidí. Například Sid, který zde zcela zdarma učí zájemce obchodovat Forex. Dále jistý uživatel s nickem Achi dělá pro nás - pokud mu to čas dovolí - tu a tam jazykové korektury článků. No a pak je tu celá řada dalších jedinců, kteří ostatním pomáhají každodenní diskusí v tomto fóru. Jo a pak je tu ještě náš Workshop spreadového obchodování, který zde prodáváme a za který si necháváme platit z toho důvodu, že nás získání know-how ohledně spreadového obchodování stálo skutečně nemálo peněz a úsilí.
Jednou jsem kdesi četl, že nejlepší věci bývají zadarmo. Takže moc nad tím nedumejte a raději si to vše užívejte, dokut to zde je :-)
Tomáš
FINANCNIK.CZ

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...
×
×
  • Vytvořit...