Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

kde zkusit začít (on-line)


mindhunter

Doporučené příspěvky

Zdravím,

Nevíte kde by se teorie dala vyzkoušet v praxi?

Někde jsem tu našel odkaz www.pfgbest.com/simulated_trading

já to zkouším na www.marketiva.com, což se mi zatím zdá ideální. Sice tam máte možnost obchodovat jen s kurzy měn, ale pohyby na grafech budou jevit stejné znaky(asi). A výhoda je že můžete obchodovat za skutečné $, bez vysokých poplatků (na vyzkoušení se mi to zdá lepší a zábavnější než někde simulovat jen tak),

Dostanete tam virtuálních $10 000 a skutečných $5. Na grafy se dají aplikovat různé indikátory (19 různých) a timescale je možno nastavit od 5minut až měsíce (8 časových stupnů až asi 18 let zpět). Já zatím používám Parabolic SAR, a line HL (ani nevím jak to přesně používat .. používám intuici .. začal jsem před pár dny a zatím mám zisk 20% denně z celkového stavu účtu vsazím(investuji)max 30% rozložených po 5-10%. Hodně jsem využíval postupné snižovaní/zvyšování STOP-L, až tady jsem zjistil, že jsem objevil Ameriku :-)). Musím to tu detailněji prostudovat.

Není někde ještě nějaký podobný systém na vyzkoušení? Na učení mi to přijde lepší než nějaké simulace.

P.S. Oni ty minimální tisícové částky a poplatky asi mají odůvodnění a nejdou snížit, ale něco s omezenou nabídkou obchodování (třeba jen ty měny nebo něco podobného) jen tak na zkoušení naostro určitě někde bude.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...