Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Obchodny simulator


Doporučené příspěvky

Dobry den,
na zaciatok sa chcem podakovat za super stranky, ktore na velmi zaujali a nasmerovali na cestu, ktoru som hladal. Navrhujem maly doplnok alebo tip ak sa bude dat realizovat. A to je obchodny simulator komodit pre paper trading. Jeho nasadenim by sa usetril cas hlavne pre novacikov v pracnom hladani na webe. Existujuce simulatory su vacsinou casovo obmedzene. Urcite by to zjednodusilo studium mnohym z nas.

Dakujem, s pozdravom gabo.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj Gabo ,


Já myslím že nápad to je dobrý ,ale ........

Komodity jsou právě o tom že si musíš v 90% poradit sám , jediné co bych ti poradil je , aby jsi trénoval na papíře a pokud budeš mít pocit že už něco znáš stáhni si demo TNT4 . Otestuj si své vědomosti na 30ti denní verzi a pokud usoudíš že je to právě ono obětuj 100 dolarů a prostě kup plnou verzi . Protože napsání simulátoru by pro tvůrce tohoto webu znamenalo nemalé peníze , navíc pochybuji že by je pořídili za 2400 Kč což je právě těch 100 dolarů . Já myslím že už to že si tady zdarma můžu studovat grafy a dostávám rady zdarma je super . Já vím že to myslíš dobře a že by to pomohlo i jiným , ale těch 100 dolarů není tak moc aby člověk musel hledat jinou bezplatnou cestu .

REN

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím,
Pokud vim tak casove neomezene "simulatory" jak rikate se daji najit pro Forex, pro komodity asi nee, ale podle me je tuska nebo excel neocenitelny pomocnik, hlavne pro budouci analyzu a statistiku, udelat nejaky simulator s moznosti vyexportovani zaznamu jeste k tomu s free grafy by sice mozne bylo, ale stalo by to kasu a more casu..

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...