Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Skutečně se takto vydělávají peníze II?


Doporučené příspěvky

Dobrý den, chtěl bych zareagovat na příspěvek pana Ridila. I když si velmi cením informací, které zde zdarma poskytujete (a nepochybuji o tom, že jiní si za podobné informace účtují nemalé peníze), nemohu se též ubránit dotazu: když je to tak snadné, proč to tedy nedělá každý? Předem díky za odpověď, Jiří

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Předně, znovu opakujeme, komoditní obchodování NENÍ SNADNÉ. Komoditní obchodování je ve své podstatě JEDNODUCHÉ, nikoliv však SNADNÉ. V tomto je velký rozdíl a každý by se měl snažit si ho co nejvíce uvědomit.
K vašemu dotazu – proč to nedělá každý:
Jednak, komoditní obchodování není pro každého a velká většina lidí dostává husí kůži už při představě, že by měli někde riskovat své těžce vydělané peníze, natož tak o ně přijít. Takovéto představy jsou pro mnohé natolik nepřípustné, že budou raději komoditní obchodování označovat za „další podvod“ a své peníze si dávat pod polštář nebo do banky na mizerný úrok, kde vědí, že o své peníze nikdy nepřijdou.
Další skutečností je, že velká většina žije v přesvědčení, že komoditní a akciové obchodování vyžaduje určité super-schopnosti či super-vzdělání. Samozřejmě, jedná se o záměrně nafouknutou bublinu. Kdyby si byl každý plně vědom toho, že komoditní a akciové obchodování se může pokusit dělat skutečně každý, zřejmě by zkrachovalo minimálně polovina podílových fondů a podobných finančních institucí, které se na nás snaží dělat dojem svým oblečením, vystupováním, vybraným slovníkem, cizími odbornými výrazy, apod. – přičemž v konečném důsledku s našimi penězi dělají tito „odborníci“ většinou totéž, co vám popisujeme a nabízíme na našich stránkách. Tento svět je zkrátka postavený tak, aby na „obyčejné“ lidi dělal iluzi něčeho nedosažitelného a většina lidí této iluzi skutečně hluboce věří.
No a za poslední – je třeba si uvědomit, že velká většina z nás byla vychovávána v tom, že peníze je možné vydělávat jen poctivou a tvrdou prací a kdokoliv si má představit, že by vydělal za pár minut více než za celý rok jen na základě „nějakých grafů“, ten samozřejmě velmi seriózně čelí něčemu, na co jeho mozek a myšlení nejsou připraveny. Pro většinu lidí je velmi těžké považovat něco takového za „solidní a poctivý příjem“, přičemž je pravdou, že většina lidí nedokáže jakkoliv vidět a ani ocenit obrovskou práci, úsilí a nelehkou cestu k tomu, aby se jeden naučil velké peníze během pár minut vydělávat.
Zkrátka a dobře, komoditní obchodování je tu jen pro toho, jehož mysl je dostatečně otevřená přijmout možnost, že se dají peníze vydělávat i jinak, než chodit od 8 do 17 pravidelně do práce a tvrdě bojovat za každou korunu. Většina lidí v tomto myšlení zůstane do konce svého života a tak komoditní a akciové obchodování ještě dlouhou dobu bude považováno za něco, co je jen „pro vyvolené“ a co „nemůže dělat každý“. Tudíž, proč komodity nedělá každý? Zkrátka a dobře, mysl většiny není na možnost něčeho takového jako jsou velké peníze za pár minut připravena a tak i nadále bude tato většina považovat komodity a akcie za něco nekalého a nepoctivého. Náš názor je – dobře jim tak.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...