Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky
  • 0

délka intradenního obchodování


DanielaN

Otázka

Dobrý den,

chci se zeptat zda se pro intradenní obchodování se počítá čas od 0:00 do 23.59 nebo se za den, kdy má být obchodováno považuje jí jen hodiny kdy je otevřená burza a potom je příkaz uzavřen. Myslela jsem, že mohu mít příkaz otevřený do konce dne (podle času v USA), tak jsem i obchodovala SIM v Tradestation, ale když jsem obchodovala živě příkaz se mi po uzavření burzy sám uzavřel, a proto se ptám jak to je, abych neměla další nepříjemné překvapení.

Moc děkuji Daniela

Link to comment
Sdílet pomocí služby

4 odpovědi na tuto otázku

Doporučené příspěvky

  • 0

neviem co si obchodovala, ale ak pojdes na stranku burzy podla kontraktu ktory si zobchodovala tak v specifikaciach mas aj cas kedy sa obchoduje a ktore su hlavne obchodne hodiny a vecerne. Tak isto si to mozes pozriet podla volume vo svojej platforme priklad obr c 1 . najvyssie vol na zaciatku otvorenie najvyssie na konci zavretie. na moj cas ale nepozeraj sa mi zda ze tam mam UK cas pozri si svoju casovu zonu.

Dalsia vec je hlavne obchodne hod a nocne ak sa pozries na ib stranku margin requirements tam si najdes kontrakt ktory si obchodovala uvediem priklad. nq a es pocas noci sa margin navysuje obr 2. mozno to bol dovod uzavretia kontraktu, alebo ak neobchodujes napr cez brokera priamo ako napr IB ale cez sprostredkovatela mozno aj oni maju pravidla ze iba cez hlavne obchodne hod. mozes drzat kontrakt.

a posledna vec neviem ci nahodou nepotrebujes min 25000 usd alebo rovnaku hodnotu v inej mene ak chces drzat kontrakt cez noc ale tym si nie som isty mozno niekto poradi

1.PNG

3.PNG

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...