Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky
  • 1

Na čem stojí profitabilní trading? Disciplína, plán a systematičnost.


LuboF257

Otázka

Ahojte,

toto bude asi otázka priamo na Petra alebo kolegu tradera Martina, obchodujem už 7 rokov intradenne aktivne NQ.

Veľmi ma zaujali výsledky Martina popisované v článku: Na čem stojí profitabilní trading? Disciplína, plán a systematičnost. Pripájam tabuľku štatistiky obchodovania metódy a EQ graf, ktorú používam na obchodovanie NQ. Ja to mám rozdelené na 1.,2. a 3. kontrakt. Výsledky sú však veľmi podobné. Okrem jednej veci a to najväčší zisk som mal 510 USD a najväčšia strata -404 USD pri 3 kontraktoch. Pri dvoch kontraktoch je to najväčší zisk 80 USD a najväčšia strata -269 USD. Moje výsledky sú za obdobie od 3.1.2017 do 5.7.2017.

Najviac ma zaujíma, ako mám rozumieť uvedeným štatistikám v publikovanom článku za rok 2016. Najväčšia strata -64USD a najväčší zisk 116 USD. Ide o súčet oboch kontraktov alebo 1 kontraktu? Ďakujem, za odpoveď, veľmi mi to pomôže do ďalšieho tradingu.

 

financnik statistika od 03012017 do 05072017 a EQ.xlsx

  • Líbí se 1
Link to comment
Sdílet pomocí služby

1 odpověď na tuto otázku

Doporučené příspěvky

  • 0

Ahoj Lubo,

 

statistika je vedena v obchodním deníku od finančníka, kde je potřeba obchody s více kontrakty zapisovat po jednom kontraktu, pokud mají rozdílné parametry výstupů, proto jsou to výsledky na každý jeden kontrakt. Samozřejmě, že pokud se třemi kontrakty třeba chytnu plnou ztrátu je to např 60$ krát 3, tedy za kompletní jeden vstup flat to flat je to 180$.

 

Přeji hezký den

 

Martin

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...