Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

TWS a TS Global.


JTrojan

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

Potřebuji poradit. V minulém roce jsem si stáhl TWS a TS Global. Složil jsem peníze cca 5000USD. Ale v důsledku závažných rodinných potíží jsem byl nucen s obchodováním přestat a nyní již nejsem schopen se do platforem přihlásit. Nevím, co mám dělat, zda odinstalovat obě platformy a znovu je nainstalovat.  Kromě toho jsem obdržel mail na upgrade obou platforem začátkem září (uvedený dole). Jak to udělat, když se do platforem nedostanu. JTrojan - Honza

Dear Trader,

 

Please be aware that you must update your TWS to build 976 and TradeStation Global platforms to update 18 as soon as possible. TWS version 968.2h will be discontinued from the 16th of September and if you do not upgrade you may not be able to access your trading account. Once you have upgraded your TWS version to 978.2s (available here: https://www.tradestation-international.com/global/download-platform/) please also make sure that you update your TradeStation Global platform by going to Help / TradeStation Update Manager.

 

Kind regards,

 

TradeStation Global Support

 

   

 

TradeStation Global

Phone: 00800 70708083 European Countries (Toll-free)

              001 954 652 7908 Non-European CountriesTS

Email: TradeStationGlobal@Tradestation.com

Web: https://www.tradestation-international.com/global/

 

 

 

 

 

All electronic communication is subject to the firm's electronic communication policy available on our website. If you received this in error, please contact the sender and delete the material from any computer.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

JTrojan, já pouze klikl na uvedený odkaz v emailu a na stránce s downland platforem klikl na TWS ( vpravo dole - červené pole). Spustil se upload na vyšší verzi . Když jsem pak spustil běžným způsobem TWS s původními přihlašovacími údaji, vše ok. Je nová grafika , ale moc rozdílů není. TS Global platformu nepoužívám, ale postup bude stejný. Celé to mělo být do 16.9.2019 proto se možná nemůžeš přihlásit.

L.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...