Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Frozen Pork Belly : PBH06


Mjagelo

Doporučené příspěvky

  • 2 týdny později...
  • 3 týdny později...

Óoh,jístě, obzvláště GOLD musí být pro "výhodnější" margin pro začátečníky lepší :D :D :D :D ;) .

Prostě, 8.2.06 jsem vstoupil do PBH06 za 77,70 ... sice jen paper ( nic ze známých ukazatelů a okolnosti nedává důvod si myslet, že by to nešlo ), 23.2.06 jsem - započal pokles V/OI - vystoupil na 88,20. Protože "moje" indikátory ukazovaly na pokračování býka, přeroloval jsem do long PBK06 za 89,00, sell 2.3.06 za 90,40 .

Nastal mírný pokles u PBK, a dnes večer uvidím, co lze s tímto kontraktem podniknout - myslím, že bude následovat další vzestup.

Tyto dva kontrakty nadělily 10,5 a 1,40 bodů, tak to, pete, přepočti - třeba přejdeš od zlata s "nížším" marginem na Pork Belly ;) ;) .
Myslím, že mi kdysi na držky ( nebo co PorkBelly znamená ) Tomáš - lze je obchodovat ... ovšem :) (tu) .

JAGELO

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Mjagelo,

minizlato ma margin 740 - volume 5000
PB ma margin asi 1600 - volume 400

a tomu priblizne odpovida i volatilita trhu - pripadne stoploss (u zlata se mi zda snesitelny i pro zacatecniky s uctem 4000$ obchodujici kratke swingy).

do PB bych teda nesel - neodpovida to me predstave (nekomu to ale stacit muze - ja vsak nebudu plytvat casem).

Pete

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Pete,

nemyslím, že testovat cokoli je plýtvání časem, ba naopak...PB se nechá docela dobře obchodovat (vlastní zkušenost), chce to ale dost nakoukaných grafů, velkou opatrnost při zadávání příkazů (ne STOP) a samozřejmě větší účet než 4000 (taktéž vlastní zkušenost)..takový účet je dle mého názoru malý i na poziční minizlato. Jinak nejaktivnější kontrakt PB měl OI (součet všech uskutečněných transakcí koupě/prodej za obch. den) 1547 a minizlato 3202(zdroj Barchart), takže minizlato taky nic moc....dle mého názoru je třeba vyzkoušet všechno a zůstat u toho co mi sedí nejvíc. Já vždy považoval za plýtvání časem např. čtení a přispívání do diskuzních fór, to se ale příchodem "finančníka" změnilo...nikdy neříkej nikdy...

Jen ty dobré obchody přeje Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...
×
×
  • Vytvořit...