Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

docela dobrym pomocnikem muze byt jednoduchy pivot... aspon ja jsem si ho za posledni mesic docela oblibil

a jak tak koukam na grafu tak by i dobre fungovala strategie na prorazeni jednotlivych urovni s oteviranim/vybiranim pozic dle 1hr vegase

• Odpovědí 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Jeste jedna vec k tomu rangi na USD/CAD: koukal jsem na to a podle meho nazoru by to pri vstupu do pozice nedopadlo nijak tragicky - tunel je dost uzky a range je uvnitr. Ja umistuju entery a stopky cca 25 pips od sebe okolo tunelu (prave kvuli volatilite), takze bych zrejme mel prvni enter az devateho.

Odesláno

ICE: urcite jsi dobre neudelal, i kdyz tentokrat se ti to mohlo vyplatit. Z dlouhodobeho hlediska je mnohem lepsi drzet ty fibo urovne a nepodlehat emocim. Taky jsem na USD/CHF trochu v jednu chvili bojoval s psychikou. Ale je treba to vydrzet, patri to k tomu ;)

Odesláno

Udělaj jsem backtest 1H tunelu na GBP/JPY a EUR/JPY posledních 9 měsíců a výsledky nic moc, zisk GBP cca 800 a EUR cca 1100 USD na minilotech. Chvíli mínus, chvíli plus, velký DD :(
V porovnání s GBP/USD a USDCHF +6800 a +3100 nic moc.
-ve VT 5000 svíček otevírány 4 pozice po proražení tunelu. Bral jsem signály ve všech časech (vč. asie)
-PT=fibo 55, 88, 144 a 233
-fixni SL = 4 x 25pips na obou párech
-po ztrátě jsem vstoupil nad/pod last high/low

Možná by to chtělo menší SL, snížit počet jednotek nebo nějakou jinou úpravu ...

Odesláno

adam: bud pri backetsingu realista. Nevydrzis sedet u kompu bez prestavky cely tyden 24 hodin. Na tvem miste bych vynechal Asii.
Dalsi vec - zkusil jsi vysledky s 3 jednotkami a vystupy na 55 - 89 - 144?
dzink

Odesláno

Standby
no ja som do toho nesiel cakal som ze po datach pojdem long. Asi by bolo najlepsie ignorovat data, lebo na datach som len stratil $.
Ale teraz som v USD/CAD long, vstupoval som 15 pips od tunelu, zatial sa to len placa hore dole.

Odesláno

Já u toho taky víceméně neseděl, po projetém SL jsem šel short a až teď jsem si všimnul, že to úplně neprotlo. Nicméně když byla cena 1,2164, tunel 2166 a enter na long 2167, tak při spreadu 4p by jsem byl i tak exekuován.

• Vytvořit...